reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Pilismy dziś napój wiśniowy bo glukoza bym tego nie nazwała. I usg maluszek waży już 1100 g i 37 cm więc Wesoła jesteśmy na drugim miejscu hehe
A tak pozatym to wszystko dobrze.
Następna wizyta po powrocie z Polski 11.08

reklama
Just za miesiąc pewnie będzie tyle ważył. Bo u nas chyba 3 tyg różnicy co? Ale mój zawsze na badaniu większy niż wypadałoby z terminu. Ty byś już wolała większe żeby się uspokoić trochę [emoji4]

Aria właśnie nie mogę porównać do Wiktora bo już mi się wizyty rozjechaly, ale Poprzednie wymiary na wizycie miałam bardzo podobne wazyli tyle samo w tym czasie
Ja pamiętam że Wiktor w ostatnie 4 tyg kilogram przytyl [emoji6]

Hej Kobitki, ja dzisiaj po wizycie i róznica znowu nam zmalała do 6%. Normalnie osiwieć można, ale tym razem wierze bardziej lekarce, bo byłam u innej, bo moja na urlopie i pokazywała wszystko studentce, główki i brzuszki mierzyła po trzy razy, i tak wyszło :) Jestem taka happy, że coraz bardziej zaczynam wierzyć w szansę późniejszego porodu :) Dziewuszki ważą po ok 750g :) a ja jestem już tak okropnie rozciągnięta, że jeszcze troche i brzuch mi pęknie!

Ostatnia edycja:
Gnidka i pozytywne myślenie was uratuje. Mózg dużo może zdziałać. Także kciuki za was, będzie dobrze.

reklama
Do góry