reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Pilismy dziś napój wiśniowy bo glukoza bym tego nie nazwała. I usg maluszek waży już 1100 g i 37 cm więc Wesoła jesteśmy na drugim miejscu hehe
A tak pozatym to wszystko dobrze.
Następna wizyta po powrocie z Polski 11.08

reklama
Just za miesiąc pewnie będzie tyle ważył. Bo u nas chyba 3 tyg różnicy co? Ale mój zawsze na badaniu większy niż wypadałoby z terminu. Ty byś już wolała większe żeby się uspokoić trochę [emoji4]

Aria właśnie nie mogę porównać do Wiktora bo już mi się wizyty rozjechaly, ale Poprzednie wymiary na wizycie miałam bardzo podobne wazyli tyle samo w tym czasie
Ja pamiętam że Wiktor w ostatnie 4 tyg kilogram przytyl [emoji6]

Hej Kobitki, ja dzisiaj po wizycie i róznica znowu nam zmalała do 6%. Normalnie osiwieć można, ale tym razem wierze bardziej lekarce, bo byłam u innej, bo moja na urlopie i pokazywała wszystko studentce, główki i brzuszki mierzyła po trzy razy, i tak wyszło :) Jestem taka happy, że coraz bardziej zaczynam wierzyć w szansę późniejszego porodu :) Dziewuszki ważą po ok 750g :) a ja jestem już tak okropnie rozciągnięta, że jeszcze troche i brzuch mi pęknie!

Ostatnia edycja:
Gnidka i pozytywne myślenie was uratuje. Mózg dużo może zdziałać. Także kciuki za was, będzie dobrze.

reklama
Do góry