reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Wiecie ostatnio pytalam gin czy w maju na wizycie robimy polowkowe a ona liczy tyg i powiedziala ze to za szybko i wyznaczy inny termin i ze do 24tyg powinno sie zrobic a ja ze czytalam ze 22 czy tam 24 sie robi a ona swoje to co ja mam ją pouczac jest doswiadczonym lekarzem i ma mnóstwo pacjentek:) ostatnio podala mi wagę i wielkosc itd a na polowkowym bedzie sprawdzala serduszko i narządy

reklama
Gnidka, też czekałam pół dnia na dobre wieści, super, bardzo się cieszę!!!!!

Betkaa a Twoja gin ma sprzęt i uprawnienia do badan prenatalnych? Moj gin jest super specjalista i też zawsze wsxystko mierzy ake sam mówi, że certyfikatu na prenatalne to nie ma i woli oddać te dwa raxy w ręce fachowca.

Napisane na Tab2A7-10F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja prenatalne mam 21/22 tydz. Moj lekarz sam robi prenatalne ma do tego wszystkie uprawnienia. Na kazdej wizycie tez robi pomiary i ogkada narzady, ale tłumaczył mi ze na polowkowym robi sie dluzszy opis i bardziej dokladnie sie sprawdza

Ona mi będzie wszystkie badania robiła,mojej koleżanki ciążę też prowadziła, czyli musi mieć te uprawnienia...myślę, że wie co robi

reklama
Moja też robi wszystkie badania, które trzeba.. jak tak patrzę, że ja mam co trzy tygodnie usg a część, którą mieszka za granicami kraju ma trzy cztery na ciążę to ogólnie jakoś się nie stresuje. Cokolwiek by się nie stało i tak urodzę to maleństwo :-) oczywiście wiem, że są pewne choroby, które wykryte można od razy operować itp. Ale wierzę, że gin wie co robi i ufam, że będzie dobrze nie tylko jej :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry