reklama
Bluelovi super!
U mnie ostatnio pojawily sie twardnienia całego brzucha, takie uczucie jak skurcz w nodze, ale nie są często, zazwyczaj wieczorami dwa-trzy. Mam nadzieje, ze szyjki nie skracają. A w pierwszej ciąży do samego porodu nie wiedziałam co to skurcze...
U mnie ostatnio pojawily sie twardnienia całego brzucha, takie uczucie jak skurcz w nodze, ale nie są często, zazwyczaj wieczorami dwa-trzy. Mam nadzieje, ze szyjki nie skracają. A w pierwszej ciąży do samego porodu nie wiedziałam co to skurcze...
Dzieki dziewczyny ja niestety nie mam zdjec nawet nie prosilam ginki bo od niej zawszevjedno zdjecie a maly taki pisciskany ze nie bylo by nic widac
Alunia to ty odpoczywaj bo to nie sa zarty lepiej dmuchac na zimne bo to nigdy nuc nie wiadomo. Gratuluje wizyty .
Alunia to ty odpoczywaj bo to nie sa zarty lepiej dmuchac na zimne bo to nigdy nuc nie wiadomo. Gratuluje wizyty .
Karolina1987W
Fanka BB :)
Mi często brzuch twardnienie, w poprzedniej ciąży tego nie miałam. A czułością jak wam się skraca szyjka? Jakieś klucie czy inny ból? Ja do lekarza idę dopiero w następny piątek i ciekawa jestem czy mnie zbada jak poproszę. Martwię się,że coś się dzieje
Dziewczyny z tymi brzuszkami to chyba coś jest, bo ja mam ogólnie miękki brzuch, twardy jest tylko wtedy kiedy się przepracuję, albo czasami na momencik twardnieje, ale wiem, że to są te skurcze bh. Alunia odpoczywaj i wszystko będzie dobrze
Póki co nie czuję żadnego skracania szyjki, ale w poprzedniej ciąży szyjka mi się w ogóle nie skróciła i między innymi dlatego miałam cc.
Póki co nie czuję żadnego skracania szyjki, ale w poprzedniej ciąży szyjka mi się w ogóle nie skróciła i między innymi dlatego miałam cc.
Klaczek gratuluje wizyty malutki ladnie przybiera ) ty chyba nigdy brzuszka nie wstawialas?
Ja czuje od paru dni takie rwanie ciagnievie jakby w szyjce pewnie jakies mi sie rozwarcie robi bo od dawna mam miekka szyjke ale ju mnie to normalka znalazlam karte ciazy corki to od 31 tygidnia mialam rozwarcie na cm i 1.5 cm szyjke miekka a urodzilam tylko 9 dni przed terminem
Ja czuje od paru dni takie rwanie ciagnievie jakby w szyjce pewnie jakies mi sie rozwarcie robi bo od dawna mam miekka szyjke ale ju mnie to normalka znalazlam karte ciazy corki to od 31 tygidnia mialam rozwarcie na cm i 1.5 cm szyjke miekka a urodzilam tylko 9 dni przed terminem
Ostatnia edycja:
Lusinda890
Przestrzegajcie zaleceń dziewczyny już tak dużo to nam nie zostało do końca więc szybko zleci.
Mój brzuszek też dziś jakiś dziwny sterczący i twardawy, już sama nie wiem czy jakaś przewrażliwiona jestem czy na prawdę tak jest, no ale nie czuję żeby coś mnie bolało a mały normalnie się wierci w ciągu dnia
Mój brzuszek też dziś jakiś dziwny sterczący i twardawy, już sama nie wiem czy jakaś przewrażliwiona jestem czy na prawdę tak jest, no ale nie czuję żeby coś mnie bolało a mały normalnie się wierci w ciągu dnia
reklama
marzenka2015
Bluelovie ja tez cos czuje w szyjce ..cos jakby ból,kłucie ,ciągniecie ,nacisk . Dzis zapytam jak moja szyjka według usg