reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wakacje

reklama
wakacje nie były meczace ale mamy tam całą rodzine i kazdy ..........
przyjedziecie na kawe ...a do nas na obiad.... a do nas ,nie zajedziecie...
a my przyjechalismy na wakacje a nie na spotkania rodzienne:-D;-)
ale i tak było super
jeszcze sie do konca nie wypakowałm wiec nawet nie wiem gdzie aparat (chyba nie w ORZYSZU:-D) ale jak znajde to powklejam cosik

My bylismy w Krynicy Morskiej.Wynajelismy male sliczne mieszkanko blisko morza i centrum(moge polecic:tak:).Zjezdzilismy cala Mierzeje Wislana:piaski(maz karmil dziki z reki:szok::tak:),Jantara,Stegne,Katy Rybackie i wyciagnelam meza go Gdanska.Uwielbiam to miasto:tak:.Wrocilam blada,bo mielismy 2 dni cieplutkie ze sloncem:-p

Tycia, chyba codziennie mieliście wycieczkę :tak::tak:, tyle miejscowości zaliczonych :-). Super!
No pogoda Was nie rozpiściła :-(, ale mam nadzieję że chociaż trochę wypoczęłaś :rofl2:.
Aha ja też lubię Gdańsk :tak::tak::tak: nawet uwielbiam :tak::tak::happy2:

Ja tez uwielbiam.Moj maz byl pierwszy raz,ale widze,ze nie czuje tego samego do tego miasta:no:.Jak chodzilam po starowce,to nie moglam sie napatrzec i chlonelam wszelkie widoki cala soba:tak:.Pieknie tam jest.

ja tez witam kochane Lutoweczki:-Dpo powrocie naszym z czesciowo pochmurnej a czesciowo slonecznej i goracej Italii...:tak:bylo odlotowo!!!!! wiecej szczegolow i zdjecia jak sie zadomowie...;-):-)

reklama
Do góry