reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze urodziny :)

Dziekuje K@siek za zyczenia no pelno moich kolezanek tez jest w ciazy albo juz urodzily pozdrawiam ;)

reklama
Pati ja tobie tez zycze wszystkiego najlepszego i tego co wszyscy zycza czyli, bezproblemowego, szybkiego i bezbolesnego rozwiazania

A to jako maly prezencik ode mnie (nie wiem czy lubisz koty, bo ja nie za bardzo, ale ten jest fajniutki)

Pati slonko dolaczam sie do zyczen
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I DZIDZI
Rocznik 1980 faktycznie sie zabral do pracy bo ja i moj mezus tez z tego rocznika ;D ;)

Dziekuje bardzo jestescie kochany ciesze sie bardzo ze Was mam pozdrawiam goraco :D

Kreciku:
Z bukietem róż nie mogę przyjść
by złożyć Ci życzenia
Lecz w słowach Tych myśli
niech się spełnią Twe marzenia
Dużo sukcesów oraz radości
Dużo uśmiechów i spełnienia marzeń
moc słodyczy w Dniu urodzin, życzy Ci...
Ka milka i maluszek

reklama
Kreciku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DOBRYCH UKLADOW Z TESCIAMI I ZDROWIUTKIEJ DZIDZI od cioci Ani i Witka

Do góry