reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze urodziny :)

Wow! Piekne zyczenia, przeslicznie dziekuje!!! I baw sie dobrze u kolezanki, jedz sie odstresowac!!!

reklama
Ja mam urodziny 27 kwietnia :)

Kreciku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, teraz to przede wszystkim zdrowia i samych pogodnych dni :)

Koleżanki ja jestem zimowa i zawsze chciałam mieć letniego maluszka.
Oficjalnie ogłaszam, że 02.12 skończe 26 lat, choć może lepiej byłoby napisać, że 02.12. skończyłam 25 lat ;D
Istnieje natomiast prawdopobieństwo, że nasze dzieciątko zostało stworzone w dniu urodzin mojego męża 09.10 :) On od zawsze marzył o bobasku i taki dostał prezent od losu...ale planowany:)
Kreciuku Drogi :-* :-* :-* :-* niech każdy dzień przynosi nowe powody do radości i uśmiechu na Twojej buziuchnie :-*

Krecik ja z sierpniowek dzis mam urodzinki 26 a Ty jutro wszystkiego naj..... :laugh:

pati wszystkigo najlepszego w dnoi urodzin, duzo zdrowka, szczescia, milosci, spelnienia marzen, szczesliwego rozwiazania i zdrowego maluszka:)
STO LAT!!STO LAT!!

Dziekuje sloneczko wszyscy dzis mi zycza tego samego mam nadzieje ze sie sprawdzi oby dzidzia byla zdrowa i poszlo gladko z porodem jak tam u was jak Oliwia?

reklama
Pati (rówieśniczko :)) i ja dołączam się do życzeń Marthusi, no cóż nie będę oryginalna ;D A swoją drogą to widzę, że rocznik 1980 wreszcie wziął się do roboty ;D

Do góry