reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

Prosze, prosze jakie szczesliwe dzieciaczki :-D

A my tez mamy takie zdjęcie - Kuba miał wtedy chyba okolo tygodnia. Teraz to juz zdjecie historyczne ;-)

reklama
Hmmmm faktycznie MADZIALLENKO - czyzby sie moje cycki komus nie podobalu i usunęli :-D Wrzucilam tym raze w zalacznik...moze nie zostanie usuniete :sorry2:

Już też widzę Anetko, ale te nasze szkraby maleńkie były...:tak:

Wiecie co, Natalka niby waży dopiero niecałe 5,5 kg a mi już ciężko ... Uffff co to będzieza jakiś czas, chyba będziemy miały bary jak strongmenki...:szok::szok::szok:

kurcze a mojemu MaCkowi pojawiły się pleśniawki na języczku....ojej znów muszę pędzlować, biedak się umęczy, może do jutra zginął :tak:

madziallenkooo super fpteczka,widać że natalka uwielbia jeść ;0) ... a po tym uśmichu można wywnioskować że jest mamusi bardzo wdzięczna-wręcz jest przeszczęśliwa że je sobie z cycusia :0) ...

Kochane czy wy też musicie dosłownie codziennie obcinać pazurki maluchą ? My to codziennie musimy tak szybko rosną noo na szczęście Kubuś lubi pazurki obcinać i daje sobie obciąć w ciągu dnia jak nie śpi :0) GRZECZNY CHŁOPCZYK ...
wogóle kilka dni temu musiałam mojemu szkrabowi kupić ubranka na rozmiar 80 bo na 74 jakieś przymałe ...boziuuu jaki on jest duży - stanowczo za szybko rośnie hehe nie zdąże się nacieszyć tym że jest malusi ... rośnie jak na drożdzach :-)

reklama
LenorQ Kubuś na zwykej wadze wążył tydzień temu prawie 9 kg z gipsami oczywiście no ale to i tak sporo bo gipsiki jakieś 700g .... szok szok szok ...

Do góry