reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

mona ja robilam tak jak ty ale nie bylo efektu:-(dopiero tym paznokciem hihi!!!
hana u nas byla zolta luska na glowce i teraz juz wiem czemu Emilcia na zdjeciu do paszportu wyszla w tym miejscu ruda:tak::-Dwlasnie przez te ciemieniuszke no ale jutro nowa fotke strzelimy-bedzie smiesznie bo w automacie chcemy robic-fotograf drogi a sama nie moge bo drukarka siadla i nie mam jak wydrukowac a zreszta w urzedach sie pluja ze zla jakosc itp:tak:smieszne paszport na 10 lat!!! przeciez ona za 2 tygodnie nie bedzie podobna do siebie!!! tak tak i ta rbryka o kolor oczu:szok:glupota przeciez maluszki maja zawsze niebieskie oczka prawda? potem kolorek sie zmienia:tak:

wiecie co? ja wczoraj jadlam banana i Emilka tak zagladal i zagladal az cos mnie podkusilo i dalam jej troszke na palcu :tak:zjadla ze smakiem:szok:a ja potem sie balam czy jej nie zaszkodzilo ale wszystko ok-wiecej nie daje poczekam ,najpierw marcheweczka tak:tak:

reklama
najpierw to chyba jabłko hihihi

w końcu udało mi się zapisać synka na bioderka bo jeszcze nie byliśmy przez ten głupi strajk!!!!!:wściekła/y:mamy wizytkę na 17 lipca:-)

a Emilka juz od kilku dni robi tylko jedna kupke na dzien!!!:tak::-D
kurcze moj M jest alergikiem,kiedys leczyl sie na atme no i chyba musze wspomniec o tym pediatrze zeby mleczko dobre polecil w razie gdyby...i moze jakies badanka?

no to znów ja się chwalę:-D Maciuś zasnął dziś w swoim łóżeczku:tak::-) do tej pory tylko na naszym łożu, czasem przy cycu a czasem sam......

koral a jak postępy z Julka spaniem?

reklama
no brawo dla Macka!!!
a u nas od 2 dni kupki brak:szok:pewnie jutro na szczepieniu sie pojawi i to w big rozmiarach hihi zapas pamperow wezme:tak::-D:tak:

Do góry