reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Martynie tez szybko rosna paznokietki u raczek, u stopek wolniej.
U nas to samo u rączek paznokietki to jakies dziwne przyspieszenie mają.
Ja obcinam Patrysiowi jak je tz. maż go karmi, a ja w tym czasie obcinam, zresztą jak on je to mozna z nim wszytko robic byleby butli nie zabierac
Ja obcinam Patrysiowi jak je tz. maż go karmi, a ja w tym czasie obcinam, zresztą jak on je to mozna z nim wszytko robic byleby butli nie zabierac
sami
Fanka BB :)
U nas tez paznokcie u rączek rosną w przyspieszonym tempie.
Hana - Mati tak jak Nikodem jak widzi aparat to zaraz poważna minka i jak złapie uśmiech to sukces, może smiac się jak niewiem ale jak zobaczy aparat to już minka poważna.a tak wogóle to z Matiego śliczny chłopczyk
Hana - Mati tak jak Nikodem jak widzi aparat to zaraz poważna minka i jak złapie uśmiech to sukces, może smiac się jak niewiem ale jak zobaczy aparat to już minka poważna.a tak wogóle to z Matiego śliczny chłopczyk
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Haa a u nas przez jakiś czas największa zmorą były kołdunki ztyłu głowy które robiły się non stop jak Kubek leżał sobie bo tak ruszał główką że się porobiły no i co-nie dało się tego rozczesać to myk nożyczki w ruch i trzeba było obcinać ... nie było innej opcji - zawsze się pojawiały rano czy w dzień ... a teraz Kubek z tyłu łusu prawie to tylko czasami są ... a zawsze włoski ładnie oliwką wysmarujemy,uczeszemy ...ehhh ... u was też tak jest ??
reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Anulka ja przedwczoraj wlasnie zauwazylam ze mala ma z tylu jeden malutki koltunik ale dalam spokoj i na razie niech sobie bedzie. Jak sie zacznie wiecej robic to pomyslimy.
Hania Mati jaki powazny faktycznie! Elegancko prezentuje sie w kapieli!
Hania Mati jaki powazny faktycznie! Elegancko prezentuje sie w kapieli!
Podziel się: