reklama
Monika K-W
Fan(ka)
czesc dziewczynki wyobrazcie sobie ze znowu mam zapalenie i 6 raz antybiotyk a tak juz sie cieszylam ze sie unormowalo. Ale juz wiem jak mie sie to robi. Jak sie zdenerwuje, to mi sie zmniejsza i odplyw z cycuszkow i robi sie zapalenie. Skojarzylam bo ostatnio sie martwilam kilka dni ta glupia sesja na studiach doktoranckich. No i masz "babo placek"!! Booooli !!!!!!!
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
o jejku wspolczuje :-(
Kurcze....dziewczyny czy Wasze dzieciaczki mają może pleśniawki? Kuba ma od jakiegoś tygodnia i nie umiem sie tego pozbyc. Lekarz kazał ścierać aftinem a ja mam wrażenie że to w ogole nie pomaga, bo ja to ścieram a za parę godzin one są spowrotem....
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Aneta Martyna ma na jezorku takie cos bialego ale to raczej jest nalot od mleka. Ale sprawdze jeszcze na wszelki wypadek. A czy dziecko jakos te plesniawki odczuwa?
KASIU - pleśniawki wyglądają jak takie plameczki różnych wielkosci - Kuba ma je w buzi: na dolnej wardze od wewnątrz, na końcu języka i na policzkach...Ostatnio usłyszałam że to moze bolec, moze dlatego on czasem tak marudzi....
reklama
Podziel się: