reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ukochane skarby już na świecie

wiecie co monika zalozyla ten watek ale juz dlugo dlugo jej u nas nie bylo?:confused:
dzidzia pewnie pochlonela ja bez reszty:tak:
sami twoj Mateuszek starszy od Emilci tylko 2 dni a juz chwyta zabawki,nono moja jeszcze nie.Wkladalam jej grzechotke do raczki ale nie umie jeszcze trzymac, za to w kapieli zaczyna machac nozkami no predzej tylko lezala i zagladala.A gladziecie wasze szkraby w kapieli na brzuszku?Emilka uwielbia jak lezy na brzusiu oczywiscie M ja trzyma pod paszki i co chwilke zanuza jej buzke w wodzie:szok: ,oj jak jej sie podoba mi zdecydowanie mniej:tak:

reklama
Też zastanawiałaam się co tam z Moniką...:confused: Pewnie tak jak mówisz Szmino, albo nie ma już internetu czy co....

Szminka to mały nurek Wam rośnie!:tak:
Ja bym się bała, nie wiem czy małej spodobałoby się...:laugh2::confused:

A jeśli chodzi o kąpiele to dziewczyny dalej uważacie na uszka, czy już może tam się woda dostawać?? Bo nam czasem sie nalewa, to przechylam małą boczkiem i wytrząśniemy i wsio ok....!!!

To na uszka trzeba bylo uwazac w kapieli Madziallenko:szok:?! Dobrze ze chociaz teraz sie o tym dowiaduje. Lepiej pozno niz wcale. U nas nic sie nie dzialo wiec moze woda sie nie nalewala:dry:. Zreszta ja moze troszke uwazalam na te uszka bo przeciez nikt nie lubi w nich wody. Teraz kapiemy normalnie. Uszka czasem mokre ale bez przesady:tak:.

Czesc dziwczynki dziekuje za pamiec u nas ok wykorzystuje sytuacje ze Ala spi i weszlam zobaczyc co u was. U nas ok bylismy u tesciów a obecnie mam egazminy do zaliczenia na studiach doktoranckich i nie mialam jak wejsc na internet. Mala 18 skonczyla 3 miesiace, a wczoraj miala imieniny.hihi. 1 liapca mamu chrzciny, wiec jest troche przygotowań.19 bylismy na sczepieniu mala wazy 5200g i ma 59 cm. Ogólnie rosnie. Karmie ja piersia wkońcu skończyły mi sie te zapalenia a mialam ich 5 i kilka zastojow do tego. Kolka juz chyba przechodzi. A od wczoraj podajemy Ali troche soczku z marcheweczki, narazie po 1- 2 łyzeczki a potem wiecej, i mam kupowac pozniej z dodatkami. Obecnie wszystko wpycha do buzi i strasznie sie ślini czyżby to na ząbki:-). To chyba tyle w skrócie co u nas. Mam straszne zaleglości co u was ale mam nadzieje ze wszytko dobrze. Papap caluje wszystkie kwietniowki i dzidziusie.:-)

A to kilka naszych zdjęć

5z1a1z7.jpg

63abxp2.jpg

4vpo7si.jpg

5ya1ied.jpg

5x8cbya.jpg

Moniczko fajnie że się odezwałaś, powodzenia na egzaminach.....
super fotki, jaka już duża twoja córcia:-)

monika wczoraj o tobie wspomnialysmy a tu prosze naskrobalas cos,fajie ze wszystko u was dobrze,sliczna corcia i ladna ma sukieneczke:-)
madzialenka mi nikt o uszkach nic nie mowila a polozna jak kapala to lala duzo wody do wanienki i uszka byly w wodzie my tez tak robimy i nic sie nie dzieje :tak:no moze troszke uszka sa przybrudzone bo woda z dodatkiem plynu i to sie troszke zbiera na uszku:tak:ale zawsze po kapieli powycieram i jest ok:-Dbardziej uwazam na miejsca za uszkami bo Emilcia jak ulewa to czesto leci jej za uszko i jak sie zaniedba to potem i odparzona skorka i brzydko pachnie:tak:a co do nurkowania to kto wie:-Dpo wakacjach zapisujemy szkraba na basenik juz sie ciesze:-)

pozdrawiam pozostale kwietniowki!!!

reklama
Monika witaj kochana! Ale dawno Cie nie bylo! Pewnie Ala pochlonela Cie bez reszty? Milo ze zajrzalas i oczywiscie fajnie ze u Was wszystko ok. Superowe fotki nam prezentujesz. Corcia przesliczna, czarnulka slodka, widac ze dogaduje sie z rodzicami:tak:. Zdrowka dla Waszej rodzinki i zagladaj czesciej!

Do góry