reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Paulyna zgrabny brzuszek malutki :) moj to jakis olbrzym. Moze to przed to ze druga ciąża chociaz pamietam ze z córka tez miałam dość duży

reklama
Paulyna zgrabny brzuszek malutki :) moj to jakis olbrzym. Moze to przed to ze druga ciąża chociaz pamietam ze z córka tez miałam dość duży
mi urósł po 20 tygodniu nagle, a teraz w miarę się utrzymuje :) ja wysoka jestem, to może też inaczej się to rozkłada, chociaż ja tyje na okrętkę hehe w boczki mi poszło i biodra ;)

Nie nie mierzyłam obwodu. Hehe rzeczywiście ;) chociaz powiem Eam ze z córka miałam 25 lat jak rodziłam i jakas taka gibka byłam do końca ;) teraz w marcu będę mie 29 i normalnie z dnia na dzien zaczęłam sapać pufac brzuch mi wyskoczył i mam wrażenie ze rośnie w oczach co spojrzę w lustro to jest większy ;) na razie mam na plusie jakies 4,5 kg no ale obawiam sie ze przekroczę z 12. Z córcia miałam tylko +9 i po porodzie nie dotyczył mnie problem niechcianych kg tutaj chyba będę musiała z tym powalczyć ;) jednym słowem starość nie radośc;)

IMG_3758.JPG 26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.

Załączniki

• IMG_3758.JPG
    IMG_3758.JPG
    606 KB · Wyświetleń: 192
Zobacz załącznik 786361 26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.
no chudzinka jesteś, brzusia prawie nie widać :)

Zobacz załącznik 786361 26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.
A może taka Twoja uroda :) nie martw się na zapas:)

reklama
Właśnie nie martw sie na zapas, ale sama bym tez sprawdziła;) Możesz mieć taka budowę ciała ze malutko widać. Oddam Ci moje kg;)

Do góry