reklama
mi urósł po 20 tygodniu nagle, a teraz w miarę się utrzymuje ja wysoka jestem, to może też inaczej się to rozkłada, chociaż ja tyje na okrętkę hehe w boczki mi poszło i biodraPaulyna zgrabny brzuszek malutki moj to jakis olbrzym. Moze to przed to ze druga ciąża chociaz pamietam ze z córka tez miałam dość duży
wszystkozajete
Moderatorka
kulka a mierzyłaś obwód może? Nick masz teraz adekwatny
Nie nie mierzyłam obwodu. Hehe rzeczywiście chociaz powiem Eam ze z córka miałam 25 lat jak rodziłam i jakas taka gibka byłam do końca teraz w marcu będę mie 29 i normalnie z dnia na dzien zaczęłam sapać pufac brzuch mi wyskoczył i mam wrażenie ze rośnie w oczach co spojrzę w lustro to jest większy na razie mam na plusie jakies 4,5 kg no ale obawiam sie ze przekroczę z 12. Z córcia miałam tylko +9 i po porodzie nie dotyczył mnie problem niechcianych kg tutaj chyba będę musiała z tym powalczyć jednym słowem starość nie radośc
tak, w luźnych bluzkach jeszcze da się czasami ukryć, ale to już ostatnie podrygiKulka jaka słodka piłeczka. Fajnie
Paulyna Ty byś sie jeszcze ukryła
alexhi
Fanka BB :)
26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.
Załączniki
no chudzinka jesteś, brzusia prawie nie widaćZobacz załącznik 786361 26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.
emilja0308
Fanka BB :)
A może taka Twoja uroda nie martw się na zapasZobacz załącznik 786361 26 tydzien.. zaraz koniec drugiego trym, niby tyje sie najwiecej a mam plus 1kg tylko dlatego ze ostatnio jem jak swinia zeby w koncu cos sie ruszylo na wadze. I tak mam wrazenie ze rosnie mi tylek a nie dziecko.. martwie sie juz, tym bardziej ze Jak nie skombinuje skierowania na usg to juz nie sprawdze niczego do konca ciazy.
reklama