reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

ja właśnie słabo sexi się czuję i zdecydowanie seks to przy zgaszonym świetle lubię teraz. :/
Ale wyglądasz naprawdę pięknie! [emoji4]
Mi też już brzucho wywalilo! Rano zastanawiałam się jak się ubrać do pracy bo we wszystkim wyglądam grubo, a zawsze miałam mega wciecie w talii i raczej szczupły brzuszek a teraz już wyglądam jak wieloryb! Jutro zrobię zdjęcie to same zobaczycie! Jak wracam do domu to mnie mąż glaszcze po brzuchu na dzień dobry i wydaje wielorybie dźwięki! [emoji6] No cóż taki teraz okres ze i ja mu odpowiadam w ten sam sposob! [emoji6]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A'gusia pisze:
Rano zastanawiałam się jak się ubrać do pracy bo we wszystkim wyglądam grubo, a zawsze miałam mega wciecie w talii i raczej szczupły brzuszek a teraz już wyglądam jak wieloryb
Jakbym siebie słyszała :) Co prawda do szczupłych to się nie zaliczałam, raczej z tych przeciętnych byłam. Ale jakoś tam się wyglądało. A teraz? Jeden sweter i jak dwie stare mnie :D
Ale w końcu gdzieś te 0.5kg dziecka musi się zmieścić ;)

Jakbym siebie słyszała :) Co prawda do szczupłych to się nie zaliczałam, raczej z tych przeciętnych byłam. Ale jakoś tam się wyglądało. A teraz? Jeden sweter i jak dwie stare mnie :D
Ale w końcu gdzieś te 0.5kg dziecka musi się zmieścić ;)
Ja też nie byłam jakoś wybitnie szczupła. Mam taką budowę ze mam szerokie biodra i wąska talie. Zawsze miałam kompleksy na punkcie wielkiej dupy ale chociaż wciecie w talii to reompensowalo (miałam różnice rzędu 30-33cm) a teraz robi się ze mnie kloc... po prostu musimy jakoś przeżyć te zmiany naszego ciała... na szczęście mój mnie ochrzania! Mówi że muszę mieć brzuszek bo to przecież domek dzidzi!

no ja też raczej ostatnio M-L byłam ale proporcjonalna, a teraz ten brzunio mi przeszkadza, tym bardziej, że wcale nie jest jeszcze taki ładny ciążowy. Mojemu podoba się jak wyglądam, ale mi nie :(

no ja też raczej ostatnio M-L byłam ale proporcjonalna, a teraz ten brzunio mi przeszkadza, tym bardziej, że wcale nie jest jeszcze taki ładny ciążowy. Mojemu podoba się jak wyglądam, ale mi nie :(
Jak ktoś nie wie ze to ciąża to moze pomyśleć że jesteśmy po prostu grube. M mówi żebym się nie przejmowala i tyle ale to nie takie proste. [emoji15]

A ja sie nie przejmuje wyglądem :D brzuch idealnie ciążowy nie jest, ale wiem ze to stan przejściowy :) potem wróci wszystko do jeszcze lepszego stanu :)

P wczoraj stwierdził ze na 100% chlopak bo chyba mi jeszcze wiecej urody dołożył [emoji23] dokładnie powiedzial wczesniej droczac sie ze mna ze w koncu mu sie podobam[emoji12] swinia z niego! Czuje sie dalej jak grubas a nie ciezarna no ale urosnie kiedys pileczka[emoji3] a fajnie znajomi mnir witaja. Mowia "czesc" i wzrok odrazu na dol na brzuch hehe a tam niewiele widac[emoji1]

f2w3d5qpuz59czq3.png

reklama
Do góry