reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Paulyna przy karmieniu zrzucisz! [emoji4] na wiosnę będzie nam łatwiej się odchudzać bo będzie masa pysznych świeżych owoców i warzyw! [emoji4] A teraz obyś "rosla" zdrowo! [emoji1]
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
no pewnie! ambitne plany patrząc po koleżankach jak pięknieją jako matki nie chcę być gorsza hyhyPaulyna przy karmieniu zrzucisz! [emoji4] na wiosnę będzie nam łatwiej się odchudzać bo będzie masa pysznych świeżych owoców i warzyw! [emoji4] A teraz obyś "rosla" zdrowo! [emoji1]
A'gusia
Fanka BB :)
Ładnie już Ci się brzuszek pojawia! [emoji4] A Ty tylko tydzień wcześniej jesteś niż ja. Eh. Może ja już niedługo też będę miała ładny brzuszek! [emoji4]zrobiłam dzisiaj fotki rośniemy i z przodu się zaokrągliło widać na dole cień[emoji14]
ja przyznam, że już jak się schylam to mi mega brzuch przeszkadza, wolę nie myśleć co będzie później!
a jeszcze jak się schylam to ucisk na przepuklinę, także mega dyskomfort mam... no, ale muszę to przeżyć i potem będzie tylko lepiej
a jeszcze jak się schylam to ucisk na przepuklinę, także mega dyskomfort mam... no, ale muszę to przeżyć i potem będzie tylko lepiej
reklama