reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

1485432981-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój to szybko wyskoczył, rósł dość szybko i stanął. W każdej ciąży tak miałam, że w 8 tygodniu już było coś widać, a pod koniec ciąży się zatrzymywał. I na IP się zastanawiały jak to 39tc jak taki mały brzuch:p

a u mnie zaś mnie mocno wybrzusza, ze starszakiem przytyłam 25kg, z młodszym 14kg, a teraz 19kg - u mnie zaś wszystko w brzuch idzie ;) choć powiem, że teraz przez to, że maluchna w poprzek to tego tak nie widać ;)

Mi brzuch na początku bardzo rósł, w 3 mc wyglądałam jakbym w połowie 5mc była :p waga stała a brzuch rósł i rósł ;) plus był tylko taki że ustępowali mi w komunikacji miejskiej :D

Jagodka ja podobnie, na IP tez nie chcialy polozne wierzyc ze to 39 tydzien.
Generalnie gdzie nie poszlam, to wszyscy wierzyc nie chciali, ze to np 4 tygodnie do rozwiazania. Tak bylo z chlopakami.

Teraz mam wiekszy brzuszek, ale tez nie jakis mega, i wyszedl chyba dopiero w 22 tc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry