reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
Na żywo nie mam az tak płaskiego tyłka, od kilku kilogramów bardzo fajnie wystaje [emoji16]

1485462031-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ależ macie świetne brzuchu;d generalnie uwazam, że w ciążowych brzuszkach jest coś magicznego, same mi się oczka śmieją;d
a co do porodu, to część znajomych myślała, że termin mam na grudzień :biggrin2: ależ zdziwienie, że się tyle ciągnie;d dowcipnisie;p

Hehe mnie to się babki w przedszkolu pytały ze 2 mies temu kiedy rodzę i były bardzo zdziwione ze jeszcze tyle zostało.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jakiś czas temu (nie dalej jak trzy tygodnie) zgłaszałem, że od lutego będziemy urlopowac Małego w przedszkolu bo lada dzień rodze, a Pani do mnie "że co??? Pani jest w ciąży? Nic nie widać" a druga no ja bym dała max 3-4 miesiąc [emoji3][emoji3][emoji3]
To prawda, że ciążowe brzuszku maja w sobie coś magicznego [emoji7][emoji7][emoji7]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Czy na waszych usg lekarze podają zarówno bpd i hc czy tylko jedną wartość? :) bo właśnie spotkałam się i z tym i z tym i zastanawiam się czemu

reklama
Do góry