reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Moje piersi po karmieniu znikły :( zawsze miałam mały biust a teraz to go nie mam wcale. Wiec mi na pewno nic do kolan wisieć nie będzie. Juz wczesniej zastanwialam sie na opercja. Moze zrobie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
b7f56e5b95e712ed7b5e41e06a581fb9.jpg

35tc [emoji5]

Piękne macie brzuszki :) i podziwiam, że chce Wam się tak ładnie ubierać - ja przez większość dnia chodzę w dresie i podkoszulku :p

Ja też zazwyczaj chodzę dresach lub legginsach, chyba, że gdzieś wychodzę, wtedy już przynajmniej jeansy zakładam, ale coraz mniej w nich wygodnie, więc dziś sukienka poszła w ruch:)

Super brzuszek, pytanie gdzie ten maluch sie mieści??

Ja teraz tez tylko dresy po domu, do pracy Chodzilam to jeszcze jakos ale teraz to tragedia z moim ubiorem

reklama
A wysoka jestes? Ja tez z tych co to brzuszki male raczej maja ;) i srednie dzieciaczki rodza...

Ja jestem wzglednie wysoka mam 170 cm i mam wraznie, ze moje dziciatka "we mnie" sie chowaja.

Do góry