reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
Klauduska rosniesz w oczach [emoji4]sliczny
My też troszkę uroslismy, jakie 5-6 kg na plusie. Na brak stanika nie patrzcie [emoji23][emoji23][emoji23]

1483804592-aaaaaa.jpeg

5djy3e3kpgua6zwe.png

Podziwiam za brak stanika, bo ja nie moge wytrzymać tego uczucia kiedy przy siedzeniu piersi dotykaja mi brzucha [emoji23] Chociaz moje piersi wcale nie sa obwisle to brzuch mam pod same "cycki" [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie nie wyobrażam sobie chodzić po domu w staniku. Ogranicza on moją wolność :D ostatnio nawet wyszłam na zakupy bez, bo stwierdziłam, że pod kurtką i tak nie widać :D

Podziwiam za brak stanika, bo ja nie moge wytrzymać tego uczucia kiedy przy siedzeniu piersi dotykaja mi brzucha [emoji23] Chociaz moje piersi wcale nie sa obwisle to brzuch mam pod same "cycki" [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje na szczęście nie są na tyle obwisle, żeby leżeć na brzuchu, albo brzuch nie taki duży [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ogólnie jakiś po domu lubię wolność, jak supermysz [emoji23][emoji23][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ja też tak jak supermysz i Anna :) w domu jak tylko muszę to zakładam stanik i też mi się zdarza do sklepu wyjść bez :p mimo, że jak to wczoraj mój mąż stwierdził "ale masz doje już, takie pod karmienie"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
"doje" omg, jak u krowy, jakby mi mąż tak powiedział, to by po łbie dostał;) ja w domu noszę stanik, piersi są na tyle ciężkie, że balabym się, że skórą mi się porozciaga, a i tak wiem, że po zakończeniu karmienia będą wyglądać średnio, więc staram się zapobiegać jak mogę. Wieczorem zawsze zdejmuję, bo mnie strasznie sutki bolą ostatnio.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry