reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

reklama
Klauduska rosniesz w oczach [emoji4]sliczny
My też troszkę uroslismy, jakie 5-6 kg na plusie. Na brak stanika nie patrzcie [emoji23][emoji23][emoji23]

1483804592-aaaaaa.jpeg

5djy3e3kpgua6zwe.png

Podziwiam za brak stanika, bo ja nie moge wytrzymać tego uczucia kiedy przy siedzeniu piersi dotykaja mi brzucha [emoji23] Chociaz moje piersi wcale nie sa obwisle to brzuch mam pod same "cycki" [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie nie wyobrażam sobie chodzić po domu w staniku. Ogranicza on moją wolność :D ostatnio nawet wyszłam na zakupy bez, bo stwierdziłam, że pod kurtką i tak nie widać :D

Podziwiam za brak stanika, bo ja nie moge wytrzymać tego uczucia kiedy przy siedzeniu piersi dotykaja mi brzucha [emoji23] Chociaz moje piersi wcale nie sa obwisle to brzuch mam pod same "cycki" [emoji23]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje na szczęście nie są na tyle obwisle, żeby leżeć na brzuchu, albo brzuch nie taki duży [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ogólnie jakiś po domu lubię wolność, jak supermysz [emoji23][emoji23][emoji23]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ja też tak jak supermysz i Anna :) w domu jak tylko muszę to zakładam stanik i też mi się zdarza do sklepu wyjść bez :p mimo, że jak to wczoraj mój mąż stwierdził "ale masz doje już, takie pod karmienie"

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
"doje" omg, jak u krowy, jakby mi mąż tak powiedział, to by po łbie dostał;) ja w domu noszę stanik, piersi są na tyle ciężkie, że balabym się, że skórą mi się porozciaga, a i tak wiem, że po zakończeniu karmienia będą wyglądać średnio, więc staram się zapobiegać jak mogę. Wieczorem zawsze zdejmuję, bo mnie strasznie sutki bolą ostatnio.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry