reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze testy, brzuszki, usg, wyniki :)

Ja mam za to taki problem, że mam dość duże i ciągle wystające sutki, ktore sie przebija nawet przez 2 bluzki. A że pan listonosz bywa u mnie niekiedy codziennie to wole ubrać biustonosz żeby go nie zgorszyc :D Biustonosz biustonoszem ale ja w domu lubie mieć cały czas odkryty brzuch bo jakoś mi tam ciągle goraco

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi na szczęście sweter zakrywa sutki a chodzę cały czas w swetrach czy bluzach bo ja zmarzluch jestem więc mogę chodzić ciągle bez :p chyba, że przyjeżdża ktoś w gości to wtedy ubieram :p

Ja tez uwielbiam staniki sportowe, od kilku lat nosze... czasami chcialam sobie zalozyc moje sexy biustonosze ale nie wiem jak ja w takich moglam chodzic ... z kazdej strony fiszbiny i z 5 cm gabek :) hahah czego to sie nie robilo dla urody...

Ja tez uwielbiam staniki sportowe, od kilku lat nosze... czasami chcialam sobie zalozyc moje sexy biustonosze ale nie wiem jak ja w takich moglam chodzic ... z kazdej strony fiszbiny i z 5 cm gabek :) hahah czego to sie nie robilo dla urody...
Ellie rozumiem Cie :D ja ostatnio robiłam porządki w szufladzie i wywalilam chyba ze 20 par stringów, których i tak nie nosiłam od ponad 5 lat. I też nie wiem jak mogłam je nosic. Masakra jakas.

Ja koronkową bieliznę odłożyłam do kartonu, ale wrócę do niej po połogu:) Lubię seksowną bieliznę i zawsze się śmieję, że nawet czasem pod dresem mam coś wow:D

Ellie rozumiem Cie :D ja ostatnio robiłam porządki w szufladzie i wywalilam chyba ze 20 par stringów, których i tak nie nosiłam od ponad 5 lat. I też nie wiem jak mogłam je nosic. Masakra jakas.

He he przy przeprowadzce zrobiłam to samo [emoji23]
A koronkowa bieliznę wyciągnę po porodzie, bo zdecydowanie lubię [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Ja też lubię chodzić bez biustonosza, ale zastanawiam się, czy przez to po karmieniu nie będę miała piersi sięgających do kolan :p też należę do "fanek odkrytego brzucha" ;)

Do góry