reklama
Bachucha
Fanka BB :)
MOja koleżnaka z tego samego względu urodziła w łazience swoje drugie szczęście :-)
..aenye
Mama grudniowa'06
teraz to ja tez juz nie wiem z jednje sgtrony wole 16 minut, ale moj maz, ktory musialby porod odebrac nie bylby chyba zachwycony
tak czy siak wlasnie tak sobie to wyobrazam - zaczna sie skurcze, od razu regularne, stopniowo beda sie streszczac czyt. przyspieszac, dojade do szpitala, rozwarcie 5cm, jedno ktg i zaraz parte i bez naciecia, i bez oxy, oczywiscie!!! calosc obstawiam na max 2-3h
tak czy siak wlasnie tak sobie to wyobrazam - zaczna sie skurcze, od razu regularne, stopniowo beda sie streszczac czyt. przyspieszac, dojade do szpitala, rozwarcie 5cm, jedno ktg i zaraz parte i bez naciecia, i bez oxy, oczywiscie!!! calosc obstawiam na max 2-3h
anisad
Ja chyba wolę dłużej rodzić, ale w szpitalu, niż 16 minut w domu :-)
anisad
A poza tym taki wyjazd do szpitala i 3 dni pobytu to jak pewnego rodzaju rozrywka, oderwanie się od rzeczywistości....Same widzicie ile np takie pakowanie torby do szpitala budzi w nas emocji :-)
no wlasnie, a pocośmy te koszule do karmienia muzzy kupowaly i szlafroki?? wkładki pod prysznic;-) i inne badziewia...
3 dni spokoju z jednym malusim dzieckiem.... wyrodna matka, i tak będę tęsknić za moimi szkrabami bo ja pół dnia bez nich wytrzymać nie mogę!!!!! kochane to takie!!!!!
..jak spi
3 dni spokoju z jednym malusim dzieckiem.... wyrodna matka, i tak będę tęsknić za moimi szkrabami bo ja pół dnia bez nich wytrzymać nie mogę!!!!! kochane to takie!!!!!
..jak spi
reklama
A
asiunia876
Gość
ott i cala puenta..jak spi
czyli co ze jedziemy na wakacje tak? No widzicie a tak zalowalam ze w tym roku nigdzie na urlop nie wyskocze, a tu prosze - weekend w PRAWIE spa
Podziel się: