reklama
ZuMiKa
maj 2007
Nato ale Twoje córa ma długieeee nogi!!! Będzie podrywać facetów;-)
Kacper od kiedy wyszedł mu trzeci ząb zaczął nimi zgrzytać...
A i moje dziecie pokazuje że wie o czym do niego mówię.Jak mówię daj mamusi dyda, to wyciąga go z buzi i oddaje. Tylko chyba po tatusiu ma słuch wybiórczy
Kacper od kiedy wyszedł mu trzeci ząb zaczął nimi zgrzytać...
A i moje dziecie pokazuje że wie o czym do niego mówię.Jak mówię daj mamusi dyda, to wyciąga go z buzi i oddaje. Tylko chyba po tatusiu ma słuch wybiórczy
Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
Gratulacje dla nowych osiagniec waszych pociech - maluchy sa cudowne a ich osiagniecia wspaniałe
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
miłoszkowi wyszla druga gorna jedynka...
Obnizylismy łozeczko do samego dolu bo ten lozbuziak wstaje i pockakuje wec zeby przytej zabawie nie wypadl to opuscilismy...Chodzi w lozeczku i przy meblach podtrzymujac sie jedną reką..
Wydaje odglosy samochodu.... brum brum.. raz to stal w lozeczku wtrzymajac sie barierki robil brum brum... tak z ladnych kilka minut... jak sie go pytam gdzie dojechal.. to rozklada raczki i niewie... i sie smieje
Ma zaprogramowane chyba... kiedy tata przyjdzie z pracy... o kolo godzi 18ej... wola na cale gardlo tata...
rano jak sie obudzi to krzyczy tata... ciagle jest tata..
Obnizylismy łozeczko do samego dolu bo ten lozbuziak wstaje i pockakuje wec zeby przytej zabawie nie wypadl to opuscilismy...Chodzi w lozeczku i przy meblach podtrzymujac sie jedną reką..
Wydaje odglosy samochodu.... brum brum.. raz to stal w lozeczku wtrzymajac sie barierki robil brum brum... tak z ladnych kilka minut... jak sie go pytam gdzie dojechal.. to rozklada raczki i niewie... i sie smieje
Ma zaprogramowane chyba... kiedy tata przyjdzie z pracy... o kolo godzi 18ej... wola na cale gardlo tata...
rano jak sie obudzi to krzyczy tata... ciagle jest tata..
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
Nawet troche podobna z twarzy do mojego... szkoda ze nie moge dodac fotki jego...
Magdalena Pietrzak
mama Fifiego
Cześć dziewczyny!mam na imie Magda i jestem mama Filipka który ur sie 14maja 2007.
reklama
Podziel się: