reklama
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
moj to robi brum...brum....brum.... tak ladne kilka minut....
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Krupko gratulacje za picie z bidona
ewitka ale musialo to super wygladac takie jedzenie na stojaka
Nato- gratulacje dla formuły :-) Nasz też tak robi i faktycznie przesmiesznei to wyglada choc ostatnio robi brum brum juz bez palca
No a takto raczej bez zmian, stawianie wieży z klockó, wkładanie i wyjmowanie z pojemnika, a no od jakiegos czasu dopiero siadamy w rozkroku na przeciwko siebie i turlamy dos iebie piłeczkę :-) Czasem mu jeszcze na boki ucieka ale juz kuma o co w turlaniu chodzi No i rozgadany strasznei jest ;-)Czasem mu takie "dorosłe" wyrazy wychodzą choć przeciez przypadkiem to i tak przezabawnie jest
ewitka ale musialo to super wygladac takie jedzenie na stojaka
Nato- gratulacje dla formuły :-) Nasz też tak robi i faktycznie przesmiesznei to wyglada choc ostatnio robi brum brum juz bez palca
No a takto raczej bez zmian, stawianie wieży z klockó, wkładanie i wyjmowanie z pojemnika, a no od jakiegos czasu dopiero siadamy w rozkroku na przeciwko siebie i turlamy dos iebie piłeczkę :-) Czasem mu jeszcze na boki ucieka ale juz kuma o co w turlaniu chodzi No i rozgadany strasznei jest ;-)Czasem mu takie "dorosłe" wyrazy wychodzą choć przeciez przypadkiem to i tak przezabawnie jest
Ewitka
Majowo-lutowa mama
No brawo ja uczyłam tego małego ale jakoś mu to nie wychodzi.
A mnie się zdawał, że na filmiku Quintuś robił brum brum bez paluszka... Chyba, ze o co inne wam chodzi.
Noukie
Majowa mama 2007
A mnie się zdawał, że na filmiku Quintuś robił brum brum bez paluszka... Chyba, ze o co inne wam chodzi.
No bez paluszka umie a z paluszkiem nie.
Welonka_bb
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o nasze osiągnięcia to:
pijemy z bidonu od 9 miesiąca, chodzimy przy mebelkach, robimy kosi kosi łapki, sroczkę, brawo, bijemy mamę po buzi wyklócamy się o wszystko
a dzisiaj Oliwka chodziła po domku trzymana za jedną rączkę, ale jeszcze dosyć mocno się chwiała
Gratulujemy maluszkom ich wszystkich osiągnięć :-):-):-)
pijemy z bidonu od 9 miesiąca, chodzimy przy mebelkach, robimy kosi kosi łapki, sroczkę, brawo, bijemy mamę po buzi wyklócamy się o wszystko
a dzisiaj Oliwka chodziła po domku trzymana za jedną rączkę, ale jeszcze dosyć mocno się chwiała
Gratulujemy maluszkom ich wszystkich osiągnięć :-):-):-)
Kluliczek
Babka z laską
Janek odbraża się na papa :-). Ładnie robił dopuki nie załapał, że to na wyjście kogoś i przestał. No i slicznie klęka przy szczebelkach łóżeczka. Znalazł już które szczebelki się ruszają do wyjęcia i kombinuje przy nich. Pije z bidoniku sam . I głaszcze Opiska zamiast bić go, może i mame przestanie walić po buzi. Jak to robi to unieruchamiam mu łapkę i mówię "nie wolno, mamusie to boli". Potem znów unieruchamiam i mówię "nie wolno". W końcu mu się to nudzi :-(.
Noukie
Majowa mama 2007
A u nas Quintuś zaczął pełzać do przodu, pełzał we wszystkie inne kierunki a dziś nauczył się w końcu do przodu narazie po kilka centymetrów ale dzielnie sobie radzi:-) już myślałam że to jest nie do przeskoczenia dla Quintusia a tu taka niespodzianka:-) ja wiem, że to póżno ale cieszy mnie, że tego nie ominął bo znaczyłoby to że tego nie da się zrobić a tak wiemy że może tylko potrzeba mu na wszystko czasu i prób prób i jeszcze raz prób. Jestem z niego dumna no i przestanę wkońcu pełzać po podłodze żeby mu pokazywać teraz zacznę raczkować:-).
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
gratulacje dla Quintusia :-)
Jasio tez pelzac w miare umie ale z rackzowania nadal nici, ale jzu przywyklam do mysli ze raczej to ominie i tyle.
Calkiem dobrze sobie radzi ze stawianiem krokow jak sie go trzyma za obie rece (ale do tego musi byc facet - ja nie mam sily )
Ladnie kleka przy meblach - nie wiem jak on to robi bez rackzowania - jakos tak sie potrafi sprytnie przechylic ze nie upada na twarz )
Ladnie robi "pa-pa"
No i "babuje" non stop "mama" mowi jak jest rozzalony albo poplakuje
krupka - jaki kupilas ten bidon, bo ja juz chodze wokol tematu iles tyogdni i nie umiem sie zdecydowac...
Jasio tez pelzac w miare umie ale z rackzowania nadal nici, ale jzu przywyklam do mysli ze raczej to ominie i tyle.
Calkiem dobrze sobie radzi ze stawianiem krokow jak sie go trzyma za obie rece (ale do tego musi byc facet - ja nie mam sily )
Ladnie kleka przy meblach - nie wiem jak on to robi bez rackzowania - jakos tak sie potrafi sprytnie przechylic ze nie upada na twarz )
Ladnie robi "pa-pa"
No i "babuje" non stop "mama" mowi jak jest rozzalony albo poplakuje
krupka - jaki kupilas ten bidon, bo ja juz chodze wokol tematu iles tyogdni i nie umiem sie zdecydowac...
Podziel się: