reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Olus tez juz chwilke sam siedzi i tak jak Quintus wie ze ma sie podpierac raczkami, jak tylko sie czegos zlapie to sam z pozycji lezacej usiadzie i juz nozki sztywno trzyma, ale z brzuszka na plecki jeszcze nie potrafi sie obrocic.

reklama
Kurczę zdolne te wasze dzieci tylko mój wygodniś albo leń. Ani myśli o przewracaniu.Co prawda to siedzenia się podciąga nawet wczoraj pupę raz w górę próbował podnieść. A ostatnie osiągnięcie to zakładanie nóg na stół (Amerykanin cholera jasna!!!!) jak siedzi w foteliku przy stole albo u kogoś na kolanach.

A mój za ściąganie się już bierze, jak siedzi mi na kolanach, to ciągnie za obrus, raz o mało mi kubka nie zrzucił.
Siedzi sam już coraz ładniej, jak się podeprze rączkami, to przechodzi do leżenia na brzuszku. No i jeszcze podczas zmiany pieluszki robi świecę jak go chwycę za nóżki :-)

A mój za ściąganie się już bierze, jak siedzi mi na kolanach, to ciągnie za obrus, raz o mało mi kubka nie zrzucił.
Siedzi sam już coraz ładniej, jak się podeprze rączkami, to przechodzi do leżenia na brzuszku. No i jeszcze podczas zmiany pieluszki robi świecę jak go chwycę za nóżki :-)
nasza córcia już też potrafi ładnie siedzieć i jak synek ewitki przechodzi do leżenia na brzuszek jak sie podeprze rączkami.Jak wyciągam do niej ręce żeby ja wziąść to łapie za palce i podciąga się do siedzenia nie lubi już leżeć. guga sobie gaga, gege, i czsem uda się jej nie powiedzieć lub inne wyrazy wtedy śmieje się do niej że zaczyna mówić.:-D

uwielbia oglądać Elma z mini mini śmieje się do niego w głos i rozmawia z nim ::)

WRZASK!!!!
kRZYK!!!!!!!!!!
śMIECH!!!!!!!!!!!!
OBSERWACJA śWIATA RAZY MILION, OCZY JEJ CHODZą JAK SZALONE!

na tym etapie obecnie jesteśmy, w przerwach zdarza się zuzi zrobić coś innego:-D

Właśnie Aletko jak z tym smokiem? U nas to nie idzie juz wytrzymać na okrągło tylko smok w buzi, a ostanio mi taki wrzask w sklepie zafundował bo smoka zapomniałam , zaczynam się martwić bo Quintus zaczyna rządzić, a nie mama:-(.

reklama
Aletko gratulacje dla Syncia

tez musze opuscic lozeczko niedlugo
Olek jeszcze zadobrze siedziec sam nie umie,a dzisiaj jak go sadzalam u siebie na kolanach to chcial wstawac, nozki szywne jak patyczki i nie chcial usiasc, w wozku na spacerze nie ma mowy o tym zeby lezal i smok najwiekszy przyjaciel, a jak nie ma to mamy broda dobra na swedzace dziaselka i wlosy zeby sie podciagnac do siedzenia ;)

Do góry