reklama
Kurczę zdolne te wasze dzieci tylko mój wygodniś albo leń. Ani myśli o przewracaniu.Co prawda to siedzenia się podciąga nawet wczoraj pupę raz w górę próbował podnieść. A ostatnie osiągnięcie to zakładanie nóg na stół (Amerykanin cholera jasna!!!!) jak siedzi w foteliku przy stole albo u kogoś na kolanach.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A mój za ściąganie się już bierze, jak siedzi mi na kolanach, to ciągnie za obrus, raz o mało mi kubka nie zrzucił.
Siedzi sam już coraz ładniej, jak się podeprze rączkami, to przechodzi do leżenia na brzuszku. No i jeszcze podczas zmiany pieluszki robi świecę jak go chwycę za nóżki :-)
Siedzi sam już coraz ładniej, jak się podeprze rączkami, to przechodzi do leżenia na brzuszku. No i jeszcze podczas zmiany pieluszki robi świecę jak go chwycę za nóżki :-)
Żania7
mama kochanych urwisków
nasza córcia już też potrafi ładnie siedzieć i jak synek ewitki przechodzi do leżenia na brzuszek jak sie podeprze rączkami.Jak wyciągam do niej ręce żeby ja wziąść to łapie za palce i podciąga się do siedzenia nie lubi już leżeć. guga sobie gaga, gege, i czsem uda się jej nie powiedzieć lub inne wyrazy wtedy śmieje się do niej że zaczyna mówić.A mój za ściąganie się już bierze, jak siedzi mi na kolanach, to ciągnie za obrus, raz o mało mi kubka nie zrzucił.
uwielbia oglądać Elma z mini mini śmieje się do niego w głos i rozmawia z nim :
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Gratulacje Aletko, jak ty to zrobiłaś z tym smokiem? No i twój synuś już raczkuje inaczej :-)
Noukie
Majowa mama 2007
Właśnie Aletko jak z tym smokiem? U nas to nie idzie juz wytrzymać na okrągło tylko smok w buzi, a ostanio mi taki wrzask w sklepie zafundował bo smoka zapomniałam , zaczynam się martwić bo Quintus zaczyna rządzić, a nie mama:-(.
Żania7
mama kochanych urwisków
Aletko brawo dla synusiaza chęci i umiejętnośc zwiedzania mieszkanka, super musi to wyglądać
reklama
Madlen
Fan(ka)
Aletko gratulacje dla Syncia
tez musze opuscic lozeczko niedlugo
Olek jeszcze zadobrze siedziec sam nie umie,a dzisiaj jak go sadzalam u siebie na kolanach to chcial wstawac, nozki szywne jak patyczki i nie chcial usiasc, w wozku na spacerze nie ma mowy o tym zeby lezal i smok najwiekszy przyjaciel, a jak nie ma to mamy broda dobra na swedzace dziaselka i wlosy zeby sie podciagnac do siedzenia
tez musze opuscic lozeczko niedlugo
Olek jeszcze zadobrze siedziec sam nie umie,a dzisiaj jak go sadzalam u siebie na kolanach to chcial wstawac, nozki szywne jak patyczki i nie chcial usiasc, w wozku na spacerze nie ma mowy o tym zeby lezal i smok najwiekszy przyjaciel, a jak nie ma to mamy broda dobra na swedzace dziaselka i wlosy zeby sie podciagnac do siedzenia
Podziel się: