reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Olus tez juz chwilke sam siedzi i tak jak Quintus wie ze ma sie podpierac raczkami, jak tylko sie czegos zlapie to sam z pozycji lezacej usiadzie i juz nozki sztywno trzyma, ale z brzuszka na plecki jeszcze nie potrafi sie obrocic.

reklama
Kurczę zdolne te wasze dzieci tylko mój wygodniś albo leń. Ani myśli o przewracaniu.Co prawda to siedzenia się podciąga nawet wczoraj pupę raz w górę próbował podnieść. A ostatnie osiągnięcie to zakładanie nóg na stół (Amerykanin cholera jasna!!!!) jak siedzi w foteliku przy stole albo u kogoś na kolanach.

A mój za ściąganie się już bierze, jak siedzi mi na kolanach, to ciągnie za obrus, raz o mało mi kubka nie zrzucił.
Siedzi sam już coraz ładniej, jak się podeprze rączkami, to przechodzi do leżenia na brzuszku. No i jeszcze podczas zmiany pieluszki robi świecę jak go chwycę za nóżki :-)

A mój za ściąganie się już bierze, jak siedzi mi na kolanach, to ciągnie za obrus, raz o mało mi kubka nie zrzucił.
Siedzi sam już coraz ładniej, jak się podeprze rączkami, to przechodzi do leżenia na brzuszku. No i jeszcze podczas zmiany pieluszki robi świecę jak go chwycę za nóżki :-)
nasza córcia już też potrafi ładnie siedzieć i jak synek ewitki przechodzi do leżenia na brzuszek jak sie podeprze rączkami.Jak wyciągam do niej ręce żeby ja wziąść to łapie za palce i podciąga się do siedzenia nie lubi już leżeć. guga sobie gaga, gege, i czsem uda się jej nie powiedzieć lub inne wyrazy wtedy śmieje się do niej że zaczyna mówić.:-D

uwielbia oglądać Elma z mini mini śmieje się do niego w głos i rozmawia z nim ::)

WRZASK!!!!
kRZYK!!!!!!!!!!
śMIECH!!!!!!!!!!!!
OBSERWACJA śWIATA RAZY MILION, OCZY JEJ CHODZą JAK SZALONE!

na tym etapie obecnie jesteśmy, w przerwach zdarza się zuzi zrobić coś innego:-D

Właśnie Aletko jak z tym smokiem? U nas to nie idzie juz wytrzymać na okrągło tylko smok w buzi, a ostanio mi taki wrzask w sklepie zafundował bo smoka zapomniałam , zaczynam się martwić bo Quintus zaczyna rządzić, a nie mama:-(.

reklama
Aletko gratulacje dla Syncia

tez musze opuscic lozeczko niedlugo
Olek jeszcze zadobrze siedziec sam nie umie,a dzisiaj jak go sadzalam u siebie na kolanach to chcial wstawac, nozki szywne jak patyczki i nie chcial usiasc, w wozku na spacerze nie ma mowy o tym zeby lezal i smok najwiekszy przyjaciel, a jak nie ma to mamy broda dobra na swedzace dziaselka i wlosy zeby sie podciagnac do siedzenia ;)

Do góry