reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Osiagniecia mojego syna.
Obsikanie kocyka co dostał od dziadków. i to jeszcze przy nich
Obsiakanie psa.. do tej pory nie wiem jak to sie stało...
zrobienie kupy tacie na reke. :-):laugh2:
Odwraca sie z boczku na plecki.
przy odbijaniu trzyma główke prosto...
Spi w nocy 5godz.

to ja tez sie pochwale, bo tak sie ciesze. moje maleństwo zaczęło się już świadomie uśmiechać i w gaworzyć, głowkę ładnie podnosi wysoko jak leży na brzuszku, jak lezy u mnie to dopiero ta głowa wysoko jest, ze ho ho.
z osiągnięć toaletowych to mam obsikany tapczan, bo Kacperek urzęduje z goła dupcia i sobie posikuje. a jakies 2 tygodnie temu miał gołą dupcie i gp trzymałam na reku i nagle poczułam gorąco - zostałam olana:-D

dla mnie niesamowita jest umiejetnosc nasikania do kapcia - to gdzie ten kapec byl, ze Maly trafil???? :confused::confused::confused:

No, a pies ze nie zdazyl uciec to tez jest niewiarygodne :-D Pewnie go zamurowalo :-D

Jasiek wczoraj usiłował zasikać komputer. Na szczęście stoi on z 2 m od przewijaka i nie doleciało :-p. No ale wszystko przed nim, mąż mi się ostatnio pochwalił, że będąc maleńkim dziecięciem nasikał swojemu tacie do... herbaty :-D.

z tymi chłopakami naszymi to same zasikane sprawy:tak:. nasz jak lezy na przewijaku to pięknie osikuje nam meble. sik leci wielkim łukiem i z duzym ciśnieniem. dziś tez odoił nam tapczan:-D.

sztuka manipulacji: jak lezymy,to placzemy.jak mama bierze na rece,to przestajemy plakac.jak nas kladzie-zaczynamy znow...
choc coraz czesciej sie usmiechamy i laskawie pozwalamy zostawiac sie w bujaczku :-D
Marianka tez cos gada,choc kto by tam ja zrozumial :-D i tez bardziej swiadomie sie usmiecha.

Moj Olus tez juz ladnie sie do mnie usmiecha i pomalu zaczyna gaworzyc. Co do sikania to wczoraj np. nasikal na mnie 3 razy w ciagu 10 min, cale spodnie mialam mokre, ale tak to jest jak sie chce zeby dziecku sie pupa troche powietrzyla.

reklama
a wiecie z czego my się obecnie cieszymy?? Z GŁOŚNEGO placzu dziecka :rofl2: Znaczy sił nabiera na nowo!! :-):-)

Do góry