reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Jasio od poczatku jak wola "lelelele" i wiem o co chodzi :-D
Juz jakis czas temu nauczylam sie co oznacza jaki placz i zwykle trafiam w dziesiatke :-D

hehe,moja żaba "lelele" mówi od poczatku-ja się smieję,że uczy się nazwiska :-D
we wtorek byla teściowa i kontunuowała nauke małej,ktora zaczęła u siebie w poniedziałek,a mianowicie "robi krecią robotę" synowi i uczy Mariankę mówić "mama",potem "baba",a na końcu,jak sobie przypomni ;-) to uczy ją :tata" :-D a mała powtarza,ale to takie tam-ona po prostu rusza buzią naśladując dorosłych i do tego opuszczania szczęki to można wszystko dopadować :-D raz powiedziała "mam",kiedy indziej patrzy na babcię i bezgłośnie rusza buzią na to "mama/baba/tata" :-D

Oj zazdroszcze tej wanny... My też niestety kabina ale tak sobie myśle ze moze kiedys będąc u babci np na świeta i zostajac na noc to sobie wtedy popluskamy za wszystkie czasy :-)

dziewczyny w kabinie tez może być fajnie - kąpaliśmy tak synia na wczasach właśnie w brodziku w kabinie :-D NIESAMOWICIE MU SIE podobało - sory Piotruś włączył mi capslocka :-D no i od 2 tygodni nie używamy wanienki bo jest już za mała a małego kąpiemy w wannie :tak: nalewamy trochę wody i kładziemy Piotrusia - on to uwielbia :-D może chlapać do woli i na brzuszku poleżeć w wodzie :-D do wanienki już nie wracamy :-D

Mój synek też leśnikiem chyba będzie, bo gada z drzewami:-). Najbardziej to lubi topole, one tak fajnie szumią. Czasem jak mi piszczy na spacerze to muszę zerwac gałązkę i machac mu przed oczami:-D

my chcemy jak opadna liście urwac kawał konara doczepic liscie z papieru i powiesic kapsiowi nad łóżęczkiem:tak:

ja tez mam kabine kurde, a tak marzyłam o wspolnych kąpielach z kapsiem. trudno. zazdroszcze tym z was, ktore maja wanne.

my chcemy jak opadna liście urwac kawał konara doczepic liscie z papieru i powiesic kapsiowi nad łóżęczkiem:tak:

ja tez mam kabine kurde, a tak marzyłam o wspolnych kąpielach z kapsiem. trudno. zazdroszcze tym z was, ktore maja wanne.

nie tylko z małym bo z facetem tez bym sie pokąpała;-)

reklama
Mojemu Olkowi tez wychodza jakies slowka czasami ale uwazam ze to calkiem przypadkiem,
a ostatnio zaskoczyl mnie tym, ze coraz czesciej zaczyna sypiac od 20.30 do 6.30 i jeszcze po jedzonku ucina sobie drzemke. Oby mu tak zostalo.

Do góry