reklama
Jasio od poczatku jak wola "lelelele" i wiem o co chodzi
Juz jakis czas temu nauczylam sie co oznacza jaki placz i zwykle trafiam w dziesiatke
hehe,moja żaba "lelele" mówi od poczatku-ja się smieję,że uczy się nazwiska
we wtorek byla teściowa i kontunuowała nauke małej,ktora zaczęła u siebie w poniedziałek,a mianowicie "robi krecią robotę" synowi i uczy Mariankę mówić "mama",potem "baba",a na końcu,jak sobie przypomni ;-) to uczy ją :tata" a mała powtarza,ale to takie tam-ona po prostu rusza buzią naśladując dorosłych i do tego opuszczania szczęki to można wszystko dopadować raz powiedziała "mam",kiedy indziej patrzy na babcię i bezgłośnie rusza buzią na to "mama/baba/tata"
dziewczyny w kabinie tez może być fajnie - kąpaliśmy tak synia na wczasach właśnie w brodziku w kabinie NIESAMOWICIE MU SIE podobało - sory Piotruś włączył mi capslocka no i od 2 tygodni nie używamy wanienki bo jest już za mała a małego kąpiemy w wannie nalewamy trochę wody i kładziemy Piotrusia - on to uwielbia może chlapać do woli i na brzuszku poleżeć w wodzie do wanienki już nie wracamy
Mój synek też leśnikiem chyba będzie, bo gada z drzewami:-). Najbardziej to lubi topole, one tak fajnie szumią. Czasem jak mi piszczy na spacerze to muszę zerwac gałązkę i machac mu przed oczami
my chcemy jak opadna liście urwac kawał konara doczepic liscie z papieru i powiesic kapsiowi nad łóżęczkiem
ja tez mam kabine kurde, a tak marzyłam o wspolnych kąpielach z kapsiem. trudno. zazdroszcze tym z was, ktore maja wanne.
Noukie
Majowa mama 2007
my chcemy jak opadna liście urwac kawał konara doczepic liscie z papieru i powiesic kapsiowi nad łóżęczkiem
ja tez mam kabine kurde, a tak marzyłam o wspolnych kąpielach z kapsiem. trudno. zazdroszcze tym z was, ktore maja wanne.
nie tylko z małym bo z facetem tez bym sie pokąpała;-)
nie tylko z małym bo z facetem tez bym sie pokąpała;-)
no wiesz mamo q...wolę młodszych:-);-) a tak powaznie to oboje załujemy braku wanny, ale pod prysznicem tez sie jakos upychamy
reklama
Podziel się: