reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Ja dopóki będę karmić piersią to Piotrka nie wyeksmituję z naszej sypialni. Tak to wstaję na pół śpiąco zmieniam pampera i usypiam już w połowie karmienia a jakbym musiała latać do drugiego pokoju to bym się rozbudzała a potem problem z zaśnięciem.

gosia - ty to chociaz pampersa zmienisz - ja tylko podciagam koszulke, cyc na wierzch i do buzi i ide spac, a jak za malo to drugiego; nauczylam sie karmic na jednym boku z obu piersi :-)

reklama
Dzis Jasio konczy 4 miesiace i zrobil nam wspaniala niespodzianke - PRZEKRECIL SIE Z PLECOW NA BRZUSZEK :-)

Tylko ze my tego akurat nie widzielismy...:sorry: Bylismy w drugim pokoju i zaalarmowlay nas krzyki Jasia ktorego zostawilismy na macie - wbiegam do pokoju i widze mojego synka na brzuszku z twarza na podlodze :shocked2:
Teraz juz nie bedzie mogl zostac sam na macie... :sorry2:

A my byliśmy wczoraj znowu na basenie :tak:
całkiem fajne rodzinne szatnie - nawet przewijak jest :tak: woda taka normalna bo to nie basen dla niemowląt ale co jakiś czas ogrzewamy sie w jacuzzi i jest super :-D:-D Piotruś pomału oswaja się z wodą. U nas każda godzina kosztuje 7 złoty ale nie wiem czy coś tam doliczają czy nie - w każdym razie u nas to normalka że na basenie płacisz za czas przebierania bo czas liczy się od wejścia do szatni do wyjścia :tak:więc mnie to nie dziwi i zawsze trzeba doliczyć te kilka czy kilkanaście minut ;-)

Mega gratulacje dla Jasia !!!
A Piotruś dzisiaj czyli w dniu kiedy kończy 5 miesięcy przekręcił się z brzuszka na plecki :-D
Teraz to już się przekręca w obie strony :-D

ja w sumie nie wiem co pisać, bo z każdym dniem kacperek coraz to nowe rzeczy wyprawia. daje nam tyle radosci, ze hej. potrafi juz chyba z pol minuty sam siedzieć. odpycha sie nogami i podciśgany za raczki chce wstawać. więc go podnosze i stoi sobie chwilke. w lezaczku to juz zawsze go zapinamy, bo od dawna sie mocno zsuwa. raz to dotykał nogami podłogi, a my prawie doatlismy zawału i szybko sie rzucilismy zeby nie spadł.

My wczoraj i dzisiaj siedzieliśmy na działce po ok 4 godz.Maksiu wpatrywał sie w drzewka i kwiatki. A spał na hamaku:-). Też chyba sie wybiore z nim na basen on tak bardzo lubi wode, tylko u nas nie ma dla niemowlaków, więc tak jak barszczyk posiedzimy w jacuzzi.
Na basen są takie specjalne pieluszki??

Maksiu wszystko by chciał brac do rąk, ciągle trzyma je wyciągnięte. Jak go przebieram to wyrywa mi z pieluche i ją miętoli a ja musze wziąc kolejną.

reklama
Do góry