reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Moje dziecię, podrywa sie do siadania, łapie wszystko co ma w zasięgu i pcha do buzi. Niestety nie przewraca się jeszcze.

reklama
Rafał taż wreszcie zaczyna główkę podnosić i przyznam że w związku z tym coraz trudniej umyć mu głowę bo przy myciu zamiast ją do tyłu to ją podnosi. Za to przestał się przewracać z brzucha na plecy.

Moj leniuch zostal zmuszony przez tate do cwiczen :-D Nawet mu sie podobalo podciaganie sie za raczki... Glowe trzyma wysoko i mam nadzieje ze lada dzien bedzie sie przekrecal na brzuch z plecow bo jest na etapie przewracania sie na bok, wiec jeszcze troche... ;-)
No i uwielbia od 3 dni kapiel - wczesniej lubil ale bez zbytnich zachwytow. Teraz wrecz skacze w wannie i macha nogami jak dzikus - az sie boje ze ta wanna spadnie ze stelaza :-D

Aletko - tak wcześnie :szok::-). Niesamowitego masz synka

Mysz - Michałek też uwielbia kąpiele ;-). Chlapie rączkami i nogami nawszystkie strony, że na podłodze mam bajoro :laugh2:

Misiek nadal przekręca się z pleców na brzuch tylko przez lewe ramie. A Wasze maluchy przekręcają się przez obie strony :dry::confused: ?
I z brzucha ciągle nie potrafi przekręcić się na plecy :sorry2:

Mój sie jeszcze w ogole nie przekreca z pleców na brzuch :-( Ale juz niedługo bo pare razy już przekrecił sie na boki ale to róznie, raz na jeden, raz na drugi :tak:

No a jesli chodzi o kąpiele to równiez podpisuje sie pod wielkim chlapu chlapu :-D Szalony tak juz pływa ze cały pokój mokry!

ja ostatnio troche pomogłam Kamili w podnoszeniu główki no i robi postępy;-)
ale obracać się narazie nie chce
najszczęsliwsza jest jak się do niej gada
no i coraz bardziej ją wszystko interesuje:tak:

Aletko brawa dla synka!

reklama
no mój Misiek tez sie jeszcze nie obrca z plecow na brzuch. raz mu sie udalo z brzucha na plecy :-) teraz jak sie zmeczy to tylko plackiem lezy.obraca sie na boki, juz oba :) no i pan stujkowy sie z niego zrobił jak sie go podniesie z lozeczka do przewijania to przez minute sie siłujemy jak chce go polozyc na przewijaku, a on nogi tak prostuje i macha nimi w odpowiednim momencie, ze sie nie da o_O

Do góry