reklama
mysz1978
Fanka BB :)
Moj leniuch zostal zmuszony przez tate do cwiczen Nawet mu sie podobalo podciaganie sie za raczki... Glowe trzyma wysoko i mam nadzieje ze lada dzien bedzie sie przekrecal na brzuch z plecow bo jest na etapie przewracania sie na bok, wiec jeszcze troche... ;-)
No i uwielbia od 3 dni kapiel - wczesniej lubil ale bez zbytnich zachwytow. Teraz wrecz skacze w wannie i macha nogami jak dzikus - az sie boje ze ta wanna spadnie ze stelaza
No i uwielbia od 3 dni kapiel - wczesniej lubil ale bez zbytnich zachwytow. Teraz wrecz skacze w wannie i macha nogami jak dzikus - az sie boje ze ta wanna spadnie ze stelaza
Aletko - tak wcześnie :-). Niesamowitego masz synka
Mysz - Michałek też uwielbia kąpiele ;-). Chlapie rączkami i nogami nawszystkie strony, że na podłodze mam bajoro
Misiek nadal przekręca się z pleców na brzuch tylko przez lewe ramie. A Wasze maluchy przekręcają się przez obie strony ?
I z brzucha ciągle nie potrafi przekręcić się na plecy
Mysz - Michałek też uwielbia kąpiele ;-). Chlapie rączkami i nogami nawszystkie strony, że na podłodze mam bajoro
Misiek nadal przekręca się z pleców na brzuch tylko przez lewe ramie. A Wasze maluchy przekręcają się przez obie strony ?
M.M
Mamusia majowa'07 :)
Mój sie jeszcze w ogole nie przekreca z pleców na brzuch :-( Ale juz niedługo bo pare razy już przekrecił sie na boki ale to róznie, raz na jeden, raz na drugi
No a jesli chodzi o kąpiele to równiez podpisuje sie pod wielkim chlapu chlapu Szalony tak juz pływa ze cały pokój mokry!
No a jesli chodzi o kąpiele to równiez podpisuje sie pod wielkim chlapu chlapu Szalony tak juz pływa ze cały pokój mokry!
Piotrek przekręca się przez oba ramiona
M
mamaoli
Gość
ja ostatnio troche pomogłam Kamili w podnoszeniu główki no i robi postępy;-)
ale obracać się narazie nie chce
najszczęsliwsza jest jak się do niej gada
no i coraz bardziej ją wszystko interesuje
Aletko brawa dla synka!
ale obracać się narazie nie chce
najszczęsliwsza jest jak się do niej gada
no i coraz bardziej ją wszystko interesuje
Aletko brawa dla synka!
Mój syn zaczyna pełzac
gratulacje dla synka:-)
reklama
no mój Misiek tez sie jeszcze nie obrca z plecow na brzuch. raz mu sie udalo z brzucha na plecy :-) teraz jak sie zmeczy to tylko plackiem lezy.obraca sie na boki, juz oba no i pan stujkowy sie z niego zrobił jak sie go podniesie z lozeczka do przewijania to przez minute sie siłujemy jak chce go polozyc na przewijaku, a on nogi tak prostuje i macha nimi w odpowiednim momencie, ze sie nie da
Podziel się: