reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

kurcze, ale dziś pospaliśmy. wczorak poszłam spać ok 1 (nie mogłam zasnąć), dziś wstałam o 9. Myślalam, ze się wyspalam, więc normalnie wstałam. Karmienie o 11 i poczułam ze jednak mi się oczy zamykają - no to dawaj z małym do łóżka. zasnęliśmy koło 11:30-12 (młody znów bez smoka!!) i spaliśmy do 14:30. Ciekawe co będziemy robić w nocy :zawstydzona/y:

reklama
zapomnialam o dzisiajeszym "osiagnieciu" - moj syn nie dosc ze zrobil wielka zielona kupe to jakims cudem zrobil ja tak ze byl ufajdany caly z przodu - pierwszy raz widzialam zielonego siusiaka :-D :-D:-D:-D:-D

Moj tez dzisiaj jak senny byl i juz przed 20 zasnal.
Zapomnialam jeszcze napisac ze Olek nauczyl sie juz puszczac banki i pluc, slini sie strasznie

Hania zaczyna bawić się rączkami i swoim ubraniem. Najbardziej przeszkadza jej to w zaśnięciu... Grrrr...

Pzdr

Aga

a u nas dzisiaj: kąpiel o 20.15, mała zasypia o 21, a potem o godz. 3:38 budzi się na karmienie, do 4:15 nie śpi, potem o 6 się budzi na amu amu, a następnie do ok. 8 nie śpi, zasypia do 9:30 i mamusia razem z nią budzi się właśnie o tej godzinie.:happy2:

moja zuzia smieje się jak spiewam jej piosenkę bebe lilly "dziadku" czy jakoś tak, jest na you tube, polecam do rozbawienia maluszkow:-)

reklama
Kluliczek- czyli siła podwojona:-D:-D:-D:-D smiszny jasiek, już go sobie wyobrażam:-) tak jak w avatarku uśmiechnięty;-):tak:

Do góry