reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
Jasiu gratulacje :-):-):-)

Pozostałym dzieciaczkom również gratulujemy nowych umiejętności :tak::-D

Ostatnia edycja:
Gratuluje Jasiowi to już będziesz Myszko niedługo za nim biegała;-)
Gratuluje również małym gadułkom ;-)
my jesteśmy na etapie tata i jak u krupki mogę mówić mama a Maja i tak swoje tata mówi i sie śmieje, mówi jeszcze mniam, babcia, ciocia, dzidzia, bach
Kasro super ze Karolinka daje tobie paproszki moja córcia to wszytko do buzi wkłada a ulubione jedzonko to kamyki zbierane podczas spaceru;-)

Ostatnia edycja:
Moja córcia to wszytko do buzi wkłada a ulubione jedzonko to kamyki zbierane podczas spaceru;-)

U nas tak samo, ja juz czasami myślę że Quinten to te kamyki spod ziemi wynajduje bo ja ciągle chodze i odkurzam a on i tak je miele ciągle w buzi:sorry2:, żeby to jeszcze kaloryczne było:-D.

No i oczywiście gratulujemy wszystkim dzieciaczkom nowych umiejętności:tak:.

Gratulacje Jasiu!!!! Oj Myszko to teraz to dopiero się zacznie :-D

Mój Piorek już coraz mniej wkłada kamyki do buzi :tak: Przemieniłam zakaz w zabawe, tłumaczę mu że wszystko malutkie co znajdzie ma dawać mamusi, ja wtedy mu bardzo dziękuje itd :-D No i zakumał i tak robi ;-) radochę ma że hej :-D czasem to nawet jak nic nie znajdize a ma ochotę na tą "zabawę" to udawane podnosi i mi daje :-D czasami się jeszcze zapomni :sorry2: albo jak ma zły humor no to wtedy żadne zabawy w "proszę, diękuję" nie są fajne :no: ale ogólnie jest ok :tak: No i gadanie gadanie, z nowości: tam, gdzie, dziu (dziura)

Jestem pod wrażeniem małych gadułek, bo u Nas w tym temacie posucha. Gratulujemy wszelakich nowych umiejętności majowym dzieciaczkom.
Misiak oddaje większość smieci dorosłym mówiąc: błe błe - ale baba za chiny nie chce powiedziec :| a tak to tata, dzidzia i mama (wg kolejnosci pojawiania sie w misiowym słowniku) od tygodnia w róznych sytuacjach mowi jeszcze sssta...ale o cho cho :confused: to nikt nie wie... a uniwersalne określenie to YYYYY przy jednoczesnym pokazywaniu palcem...Zgadywanie o jaki przedmiot chodzi Michałowi w danej chwili to czasem istna łamigłowka.
Jak u Was bańki mydlane ???

Ostatnia edycja:
Tak wszystkie piszecie o tej "dzidzi" a u nas jeszcze "dzidzia" nie ma ;-)

Bańki mydlane lubi, ale nie z jakimś ogromnym zachwytem :sorry2: Chociaż gdy już chcę skończyć i schować to są sprzeciwy więc zaliczam do zabaw lubianych :tak:

reklama
Po powrocie ze spotkania z Karolinka i kasro Jasio nabral checi i znowu zrobil dwa razy po jednym kroczku :-) Zadowolony byl przy tym niesamowicie :-D Napatrzyl sie na biegajaca kolezanke to mu lyso sie zrobilo :-p

Do góry