mostek to ci powiem, ze po raz pierwszy zrobil jak mial tydzien:-).w ogóle na przwijaku tańczył, ze juz wteyd strach było sie odwrócic na chwile. a teraz to widze, ze juz od dobrego tygodnia podnosi normalnie głowe jak lezy na plecach. oczywiscie nie tak wysoko, ale na jakies 2 cm i nie trzyma jej długo, bo moze z 5 sekund, ale widok nisamowity. boimy sie z mariuszem co to bedzie jak kacper zacznie raczkowac i chodzic. demolka to malo.
reklama
ja od 3 nocy mam taki raj na ziemi, ze az glupieje. kacper zasypia 20-30 i wstaje 5.30-6.00. pierwszego ranka jak wstałam to az z wrazenia nie pamiętałam czy wstawałam wcześniej karmic czy nie. a cyce to mam rano tak napakowane mlekiem, ze całe twarde są. ciekawe czy ta tendencja spania kacperkowego pozostanie czy mu sie odwidzi.
krupka
Entuzjast(k)a
No a mój mały z kolei odwrotnie - potrafił już przespać od 19-20 do 3-4, a teraz na powrót budzi się co 2-3 godziny :sick: No i mam pobudkę o 23, 2-3, 4-5, 6-7 - zwariować można
No ale za to lepiej przybiera na wadze, więc niech już j-mnie budzi na to żarełko, jakoś przeżyję
No ale za to lepiej przybiera na wadze, więc niech już j-mnie budzi na to żarełko, jakoś przeżyję
krupko moze sobie własnie reguluje tryb spania, zeby cała noc przespac. kacepr kilka dni wcześniej tez tak sie zagubil godzinowo i pobudke mi robił co 2- godziny. az 3 dni temu taka suprisa. ciekawe jak to bedzie dzisiaj.
reklama
Podziel się: