reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Brawa dla Quintusia!!!
U nas gimnastyka we wszystkie strony, siadanie, klękanie, stanie, chodzenie i tak cały czas, a ostatnim osiągnięciem jest ostrożność i asekuracja. Wcześniej jak siadał ze stania, to robił dup na pupę, a ja tylko patrzyłam czy się nie przewrócił. Potem skupial się zanim sobie usiadł, poogladał teren lądowania czy czysty i pięknie utrzymywał równowagę. Teraz jakie operacje wyczynia zanim sobie usiądzie, o matko! Jedna rączka na podłogę albo łapanie się czegoś stabilnego, gdzie się podział ten samobójca-zabijaka?
Na szczęście za nim nie tesknię

reklama
gratuluje wszystkich osiągnięć,
brawa dla Quintusia:tak:
Kamilka podobnie jak Oliwka tez czasem pochodzi trzymana za jedną erączke no ale za słaba jeszcze na to, jak słyszy telefon to przykłada rączke do ucha no i coraz częściej chce dyskutować, no i potrafi ręke na brata podniesc;-)

ale nam rosną zdolne dzieciaczki :-);-). Gratki dla wszystkich :tak:

MamoQ - bardzo się cieszę, że Quintuś pełza do przodu :-D

troche się jeszcze chwieje na boki;-)
samodzielne kroczki robi:tak:najczęściej miedzy łóżkiem a stolikiem jak ma odpowiednią odległość, no i od mamy do taty np. robi krok do przodu a później się śmieje i rzuca w ramiona żeby ją łapać:-)

Gratulujemy Wszystkim no i Pawełkowi tej ostrożności napewno super to wygląda:-D u nas o chodzeniu nie ma mowy narazie choć Quintuś już dwa razy stał przy boksie podtrzymywany przez rehabilitantkę ja Go przytrzymać jeszcze tak nie umiem ale ona już dwa razy spróbowała i wyszło choć Quinten się buntował i krzyczał bardzo:sorry2:nastepnym razem pstryknę fotkę. Pewnie nie długo będziemy musieli zakupić pionizator bo bez tego raczej się nie obędzie.

Gratulacje dla NOWYCH OSIAGNIEC MALUSZKÓW :rofl2:

Quintusiu - fantastyczne osiagniecie a teraz uciekaj mamie niech zamiast biegania na dworze ma maraton po domu (moze kolana przestana bolec;-))

A Wojtaszek raczkuje jak mała torpeda.
Tata nauczył go udawac Kubice i nasladuje odgłos bolidu.
Daje buziaki takie straszne obsliniajace ale urocze,
raczkuje z laska brababci po całym domu i uzywa jej do przygarniania zabawek i ich transporcie ( to zaobserwował u prababci - jak sie bawia i jakas zabawka ucieknie za daleko to przyciaga ja laska no i mały robi to samo)

reklama
Pyzuncia ja też zupełnie nie wiem jak wstawiać filmiki :-(
Poczekajmy może któraś z naszych kobitek nam pomoże przez to przebrnąć krok po kroku :-):-D:-)

Do góry