reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

No, no - ale osiagniecia - gratuluje :-)
Jasio ruchowo bez zmian (czyli statyczna kluska :-D) za to rozgadany - "baba", "lala" no i "mama" :-)

reklama
joanka- dobre :-D
Ja jezdze z uczniami na basem i wchodze tez do szatni meskiej zeby pomoc 6-latkom albo popedzic tych co sie guzdrza. No i ostatnio wchodze a tam centralnei na wprost mnie goly facet - Bogu dzieki odwrocony tylem wiec ucieklam niezauwazona :-D Pryzszlam za chwile jak gdyby nigdy nic a inny facet ktory juz mnie tam widzial 3 raz powiedzial ze "nastepnym razem pani nie odpuscimy - bedzie sie musiala pani rozebrac" - przy uczniach :szok: Stwierdzilam ze tam nie jestem dla przyjemnosci i wyszlam :-D

Ale a propos basenu to mysle ze w kwietniu jak moj M wroci moze sie skusimy. Fajnie byloby chodzic co tydzien na zajecia, no ale jak zwnowu wyjedzie to byloby mi bardzo ciezko zwlaszcza organizacyjnie - z tym przebraniem siebie i Jasia :confused:

joanko super że się Wam podobało i udało sie namówić męża na kolejne wyjście. Twój mąż jak i Myszka mieli niezłe atrakcje na basenie:)

karola, ta gumowa, to chyba do masowania dzieseł lepsza, ja myję zabki taką normalna szczoteczką i używam pastę, ale równie dobrze można samą woda :tak:

Obniżyliśmy dziś łóżeczko na najniższy poziom bo zaczął sam stawać w łóżeczku. I starszny problem był dziś z uśpieniem wieczorem.

reklama
Do góry