Ewitka
Majowo-lutowa mama
No to Aletko synuś ma już pierwsze buciki, gratulujemy spacerku.
Gratulujemy wszystkich pięknych osiągnięć,
szerlock no to doczekałaś się raczkowania,
mamooli Kamilka to prawdziwy siłacz, ale dziarska z niej dziewczynka,
joanko no to synuś niedługo będzie samodzielnie chodzić,
nato, ale nas rozbawiłaś,
no i wszystkim innym dzieciaczkom których nie wymieniłam
A u nas dzisiaj synuś zrobił i powiedział mamie papa i wypił 50ml picia z kubeczka kapka, resztę musiałam przelać do butli, ale zawsze to juz coś, zwłaszcza, że kubek wczoraj kupiony.
No i szukam ochotnika, który nauczy mojego synka zasypiać w łózeczku, bo metody mojego męża skutkują (przytrzymuje go, zeby nie wstawał), ale synuś cały upłakany i upocony. A moje metody to w ogóle do niczego. Z 20 razy układałam go dziś do łóżeczka, po tym jak wstawał, nawet bajki czytałam, spiewałam przytulałam i nic :-( Zrobił mi papa i potem wołał za mną :-(
Gratulujemy wszystkich pięknych osiągnięć,
szerlock no to doczekałaś się raczkowania,
mamooli Kamilka to prawdziwy siłacz, ale dziarska z niej dziewczynka,
joanko no to synuś niedługo będzie samodzielnie chodzić,
nato, ale nas rozbawiłaś,
no i wszystkim innym dzieciaczkom których nie wymieniłam
Hehe, tak dobrze nie ma, do aniolka to mu trzeba rózki spiłować :-) Słucha mamy wybiórczo, rzeczywiście zdarza mu się mnie posłuchać, a czasem tylko na mnie popatrzy i robi dalej, a ja wole nie nadużywać słów "nie wolno" tylko go zabieram.Ewitka – czy mogę podesła ci mojego ancymonak to się nauczy od Twojego aniołka ze jak mama mówi ze nie wolno to się trzeba słuchac
A u nas dzisiaj synuś zrobił i powiedział mamie papa i wypił 50ml picia z kubeczka kapka, resztę musiałam przelać do butli, ale zawsze to juz coś, zwłaszcza, że kubek wczoraj kupiony.
No i szukam ochotnika, który nauczy mojego synka zasypiać w łózeczku, bo metody mojego męża skutkują (przytrzymuje go, zeby nie wstawał), ale synuś cały upłakany i upocony. A moje metody to w ogóle do niczego. Z 20 razy układałam go dziś do łóżeczka, po tym jak wstawał, nawet bajki czytałam, spiewałam przytulałam i nic :-( Zrobił mi papa i potem wołał za mną :-(