reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
no to moze nie tak moje osiagniecie jak mojego meża...
bo On od jakiegoś czasu chodzil i mowil ze chce dziewczynke... :-) wiec zrobił co chcial... po cichaczu...no chyba ze bedzie drugi chłopak... ;-)

A to jaki!!!:-D
Tez chciałabym "już" (majstrować rodzenstwo- ze względu na fajną różnice wieku) ale jakoś nie wyobrażam sobie siebie na nowo w ciąży (nie potrafie sobie wyobraźić siebie na nowo w ciązy- jeszcze zbyt bardzo to pamiętam:no::dry:Za bardzo mi Igor "dokopał")...eh, zazdroszcze tym wszytskim co maja aniołki

A to jaki!!!:-D
Tez chciałabym "już" (majstrować rodzenstwo- ze względu na fajną różnice wieku) ale jakoś nie wyobrażam sobie siebie na nowo w ciąży (nie potrafie sobie wyobraźić siebie na nowo w ciązy- jeszcze zbyt bardzo to pamiętam:no::dry:Za bardzo mi Igor "dokopał")...eh, zazdroszcze tym wszytskim co maja aniołki

ALE DAŁAM!!!:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

Ale dzieci sa sprytne...ta slomka mnie najbardziej rozochaca...az lece dzis po obiedzie do sklepu by zakupic majce bidonek...
majka od 3 tyg raczkuje,od tygodnia wstaje w lozeczku,a od 2 tyg wstaje przy fotelach i lozku...siada tez juz sama.rzadko,woli raczkowanie.a najlepsze jest jak cichaczem wymyka sie do kuchni...i ja nakryje i wolam za niA MAJKA,A GDZIE TYY!! jak ona zaczyna spierdzielac;-) i piszczy przy tym jak wielka myszka;-)uwielbiam ja tak ganiac.

Baba.jaga naprowadz meza to sam zmajstruje bez twojej wiedzy...
szczerze ja sama z tym pomyslem nie wyskoczylam... powiedzialam mu tyle ze jak rodzenstwo nastepne to tak za 3 latka.. a On co.. teraz...
ja mam jeszcze przed oczami porod 10godz rodzenia.. ... gdzie 5godzin kleczalam przy łozku bo wytrzymac nie mogłam..
z bolu... :baffled:
ehh ale co poradzic z mobilizowac i ruszac na nastepna porodowke.. :-D

hehe..on chyba jeszcze bardziej pamięta:-D:-D
Znajomy się smiał że on teraz siedzi "z nogą na nogę"- tak sie boi:-D:-D:-D (choć zaraz po porodzie- jak już byłam na sali usłyszałam "na następne koniecznie musimy mieć kamerę")

Domańska- takiej nowiny trzeba tylko i wyłącznie GRATULOWAć! cudownie, że twój syncio będzie miał rodzeństwo! życzę dużo sił i krótkiego porodu!:-) a sytuacja z lekarzem strasznie mnie rozbawiła, to się synek potrafi zachować!:-):-D
szerlock- podziwiam waszego "gwinta";-):tak::tak::tak:
babajaga- kurcze, rewelacja że pije sam Igi przez słomkę! wow!!!!:-)
nato- boże, boską masz tą naszą czarodziejkę piszczałkę! a diabliki to ona ma woczach jak trza!:-D:tak:

reklama
Domańska gratuluje :-D! Ty mówisz o 10 godzinach :-p, my twardo staramy się, mimo iż w pamięci mam swój poród. Ale nie martw się, ostatnio mama znajomej stwierdziła, że z 2 to zazwyczaj o połowę krócej i łatwiej :-p.

Do góry