reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

reklama
ja sie pochwale naszą dzisiejszą umiejętnością- umiemy pić z bidonu (przez słomkę)...fotki już zamieściłam;-):-)

no i mam strasznego gadulę...ciągle trajluje "oj ty tata", "a ty tata", "ta", i standardowe "tata".....
z mamy wyszlo mu wczoraj "ma";-):-D

krupka mój Kubus tez zaczynalk od pełzania do tyłu:-) a dzis za nim nienadążam ;-) raczkuje po całym domu:sorry2:
Kubus tez juz coraz czesciej robi papa, a tata go nauczył piątke przybijac :-D i oczywiscie dumny z siebie jest no i z synka oczywiście,a nasza nowa umiejetnosc to wolanie daj tzn da da da ja Kubus je i chce jeszcze to krzyczy:tak: dadada a czasem nawet mama dadada:-D

być moze nie zdawałam sobie sprawy, ale moj sunek od tygodnia chyba raczkuje, ale baaardzo specyficznie. moze to jest jesgo raczkowanie albo nie wiem co sobie myśli:-D. siedzi, kładzie sie na brzuch, klęka na czworaka pojdzie 2 machniecia ręką i siada i znow brzuszek itd. i tym sposobem przemierza mieszkanie. nie jest to takie tempo jak przy raczkowaniu, wiec nadążam:-D:-D:-D
co do picia to my pijemy tlyko z gwinta, bo wiadomo butli nie chce. dziś sam gryzł moja kanapkę ząbkami i bardzo dobrze mu to szło. wstaje przy czym sie da. chodzi trzymany za raczki, ale brzuch go przeciąza:-D:-D i chwieje sie jak pijaczek.

Domańska mamy Ci gratulować? Widzę, ze pojawił się nowy suwaczek! Sierpniówka 2008, pięknie! Gratulacje i aby nowemu maluszkowi bylo dobrze w brzuszku u mamusi, rozwijał się prawidlowo, a mama jak najlepiej się czuła.

Chyba wszystkie dzieci raczynają od pełzania do tyłu i obracania się wokó wlasnej osi. Gratulujemy wszystkim pełzaczkom! Szerlok ciekawie musi wyglądać to co opisujesz, musisz koniecznie nakręcić filmik, bo mi wyobraźnia szwankuje :-D:-D:-D
Spryciulowi Igorkowi gratulowalam na innym wątku.
No to się nasze dzieciska rozhasały.

a zapomniałam bym jednym osiagnieciem mojego syna..
wymaga od ludzi witania sie :tak::-D
jak ostatnio byłam z nim na pogotowiu to lekarz do niego potrzedł i zaczał od razu badac a Miłosz w krzyk... wiec mowie do lekarza z malym trzeba sie witac :-D bo inaczej nie da rady go zbadac...
to sie namnie dziwnie popatrzyli ale to za dzialo bo Mały az zaczał klaskać mu..
.. mamuski pamietajcie witac sie trzeba.. ;-)

reklama
Do góry