reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

Kluliczku dobrze gadasz:-D u nas podawanie raczki przy witaniu się:-D i krzyki krzyki i jeszcze raz krzyki.:szok:

reklama
dzięki :-)
gratulujemy śpiewów, krzyków, rączek .... :-)

mysz- proszę cię kobieto!!!!!!!!!!!!! ja dostałam podobny kalendarz od mojej lekarki, otworzyłam go i zaczęłam czytać, kutwa ..... co to za bzdety! jestem młodą mamą, gotową na wszystko, ale takie bzdury nie dla mnie!!!!!!! olej to, bo zwariujesz!!!! to jest jakiś głupowaty schemat, który odbiega od każdego dziecka, bo co na to aletkowy synuś??????????!!!!!!!!!!!!!!!!! geniusze są wśród nas:-) a twój synek lada dzień zrobi coś, co cię zaskoczy, tak jak Zuzka, oni nie robiła w tym kierunku, rozumisz i nagle po prostu po południu podlazła sobie pod telewizor i otworzyła szufladę jak gdyby nigdy nic! nie daj się ponieść fali, że dzisiaj wszystko dzieje się zgodnie z tym, co sobie mądrzy pediatrzy, lekarzy specjaliści opracowali! spoko luzikl zobaczysz jak ci jasio wyskoczy jak z procy i da ci popalić!:-D;-) toż to kolega Zuzi!!!!! oni się umówili, Jasio ustąpił Zuzi możliwość jako pierwszej, gentelman ;-) trzymaj się łobuzerska wariatko!uwielbiam cię za to :-D:-D:-D:-D

witaj Martka!!!!!!!!!!!!!!!

Aletko- to dobrze, że z siadaniem już lepiej i w lepszym kierunku ... :-)

mysz- pewnie, że ci się WYDAJE!!!!:-);-):-D

Mysz nie masz powodu do zmartwień. rafał jest z 10 maja a zaczął na dobre raczowac (do przodu ) dopiero od niedzieli dokładnie w dzień skończenia 9 miesięcy. Zasuwa już z pokoju do pokoju. i chodzi podtrzymywany za rączki ale jakoś tak mało stabilnie.

Gratulacje dla prawie chodzacego Kubusia i Wojtusia i wszystkich nowych umiejetności naszych zdolnych dzieciaczków.
Evvula dobrze pisze. Mysz, wszystko w swoim czasie, w koncu Jas czy Zu nie mają jeszcze 9 miesiecy. A nadchodzi taki dzień, że dziecko totalnie nas zaskakuje. U nas szlo jak burza i w dodatku jednocześnie pełzanie, raczkowanie, wstawanie, siadanie, chodzenie w łózeczku. I to wszystko w ciągu jednego tygodnia! Dzisiaj synuś juz stał trzymając się jedną ręką. kilka dni wczesniej nauczyłam go jak przekładac rączki przy trzymaniu szczebelków, żeby się przemieszczać. No i zdecydowanie jest większym fanem chodzenia niż raczkowania i na kazdym kroku chce wstawać a przy tym się uszkodzic :-(.
A dzisiaj byłam świadkiem zabawnej sytuacji, jak synus "pakował" jak na siłowni. Połozył się na brzuszku przed szuflada w sypialani i robił serię ruchów otwarcia i zamknięcia szuflady jedną ręką, zmiana ręki i kolejna seria i tak przez 15 minut :-) Jak przegram filmik, to go wrzucę.
No i dopiero dziś dojrzał do tego, zeby zrobić papa. Bo kosi i cześć juz wczesniej robił.

reklama
Ewitko juz sie nie mogę doczekać filmika z pakujacym Pawełkiem :-) ależ to musi zabawnie wygladać :-D

U nas nadal brak kosi kosi, pa pa i cześć :sorry:Gdy ja mu pokazuję o co chodzi to patrzy sie na mnie jak na głupią i w ogóle nie czuje potrzeby powtarzania po mnie, zlewa sie tylko ze mnie hhahah :-D Jakiś nie kumaty ten mój syn :-p Choc ma takiego swojego ulubionego maskotke kogucika i wczoraj pokazał gdzie kogucik ma oko :-)

Do góry