reklama
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Gratulacje dla raczkującej Kamilki, Olka i Patryka, rozgadanego Piotrusia i innych dzieciaczków.
U nas niestety synuś DOMAGA SIĘ prowadzenia za rączki i zwiedzania całe go mieszkania, a dostaje przy tym takiego speeda, ze moja mama była w szoku, ze tak szybko zaiwania.
A z tymi paproszkami to coś już wiem. mój synuś zagląda pod dywan, a tata mówi, no wiem, że tam nie odkurzałem...
Największa radocha mojego synka, to trzaskanie szafkami (otwiera i puszcza albo sam zamyka) a w sobotę jak byliśmy u babci, posadziłam go na nocnik, na początku mu nie pasowało i chciał zejść, ale mu wytłumaczyłam, że ma zrobić eee i w niecałe 5 min zrobił kupkę i siusiu a zaraz po tym chciał zejść z nocnika cwaniaczek :-)
Aaa i jeszcze mały cwaniak umie sobie przełaczać programy pilotem i robi to bardzo swiadomie, bo w tym czasie patrzy sie na telewizor czy coś się zmieniło.
Chodzenia Misiasia to można było się na dniach spodziewać :-) Gratulujemy!!Misiaś zas zaczyna samodzielne chodzenie. Przecietnie robi 5-10 kroków i wykonuje pad do raczkowania.
Najmilsze w moim synu jest to ze NIE DOMAGA SIĘ prowadzania za rączki :-)
albo sobie przeraczkuje, albo przejdzie przy meblach albo juz krótki dystans samodzielnie.
U nas niestety synuś DOMAGA SIĘ prowadzenia za rączki i zwiedzania całe go mieszkania, a dostaje przy tym takiego speeda, ze moja mama była w szoku, ze tak szybko zaiwania.
Również gratulujemy raczkowania, a kosi kosi też się niebawem zapewnie doczekasz :-)U nas raczkowanie juz pełną parą i tylko szukanie czegokolwiek byle tylko sie złapać i wstać Ale kosi kosi i pa pa brak No i gaduła nieziemski Poza tym odkurzam częsciej bo najmniejszy paproszek skubaniec wyszuka
A z tymi paproszkami to coś już wiem. mój synuś zagląda pod dywan, a tata mówi, no wiem, że tam nie odkurzałem...
Największa radocha mojego synka, to trzaskanie szafkami (otwiera i puszcza albo sam zamyka) a w sobotę jak byliśmy u babci, posadziłam go na nocnik, na początku mu nie pasowało i chciał zejść, ale mu wytłumaczyłam, że ma zrobić eee i w niecałe 5 min zrobił kupkę i siusiu a zaraz po tym chciał zejść z nocnika cwaniaczek :-)
Aaa i jeszcze mały cwaniak umie sobie przełaczać programy pilotem i robi to bardzo swiadomie, bo w tym czasie patrzy sie na telewizor czy coś się zmieniło.
Kluliczek
Babka z laską
krupka no to już 2 na takim wątku będziemy
Noukie
Majowa mama 2007
krupka no to już 2 na takim wątku będziemy
3 kochane 3. U nas moze inny powód ale efekt ten sam.
Krupko gratulujemy siedzenia Synia no i w takim razie Quinten ma miesiąc na opanowanie tej umiejetności.
reklama
krupko, kluliczku, mysz, mamo Q - oszalały no kurde. wcześniej pisałam o dziewczynce, ktora najpierw chodzila, a potem usiadła, bo akurat klapnęła ze stania i to było jej pierwsze samodzielne siedzenie.wiec u was tez tak bedzie pewnie.
u nas z kolei nie ma raczkowania jeszcze, walnie sie na czworaka, ale po chwili kładzie na brzuch i nici z raków.
u nas z kolei nie ma raczkowania jeszcze, walnie sie na czworaka, ale po chwili kładzie na brzuch i nici z raków.
Podziel się: