reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

brawo dla Wojtusia choc pewnie nie wie że to o Ciebie chodzi:) a moja córcia nie chce mówić mama mówi tata da da na na i inne pierdołki ale ma ma i ba ba nie chce tylko się śmieje jak jej mówię żeby powiedziała

reklama
ale ci zazdroszczę, moja zuzia ma takie narazie nijakie, ni to niebieskie, ni to szare, trochę brązu, a może zieleni??? w sumie to nie da się opisać ...:cool::-(

Marianka wreszcie siedzi.wprawdzie jeszcze nie tak pewnie,ale już długo wytrzymuje sama.a to,że wali głową w nogi,to jakoś nie określam,jako osiągnięcie :-D poza tym chlapie podczas kąpieli :tak: barrrdzo chlapie :tak:

reklama
Marianka wreszcie siedzi.wprawdzie jeszcze nie tak pewnie,ale już długo wytrzymuje sama.a to,że wali głową w nogi,to jakoś nie określam,jako osiągnięcie :-D poza tym chlapie podczas kąpieli :tak: barrrdzo chlapie :tak:

Gratulacje dla Marianki!!!

Piotrek niestety dalej nie siedzi :-(

Dzisiejsze osiągnięcie mojego syna to zaśnięcie podczas kolacji :-D Mało spał w dzień i był ledwo żywy. A najlepsze jest to, że mimo, że przysnął to dalej dziobek otwierał do łyżki :szok: Dopiero jak się do niego odezwałam to się ocknął :-D

Do góry