reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

oprocz nieustannego usmeichu jest jeszcze jedno wazne osiagniecie Jasia - wzorowe zachowanie jak idzie z wizyta :-) Wie ze musi ze mna isc (fakt -ciagne go zawsze i wszedzie ze soba) i wie ze musi byc grzeczny zeby mama sie za niego nie wstydzila i nie musiala od razu wychodzic :-)
A dzis zawiozlam moja mame na badanie do kliniki kardiologicznej i Jasio w poczekalni wzbudzil zdumienie i zachwyt innych pacjentow - taki byl pogodny i grzeczniutki :-)

reklama
u nas na topie nadal piski, bede musiala chyba zatyczki do uszu sobie zafundowac. Oprocz tego Sönke nauczyl sie przekladac zabawki z jednej reki do drugiej i uderzac nimi swojego brata. Nawet nie wiecie ile ma przy tym radochy:tak::)

u nas na topie nadal piski, bede musiala chyba zatyczki do uszu sobie zafundowac. Oprocz tego Sönke nauczyl sie przekladac zabawki z jednej reki do drugiej i uderzac nimi swojego brata. Nawet nie wiecie ile ma przy tym radochy:tak::)

hihihi przynajmniej ma kogo tłuc. mój wali z uporem maniaka we własną głowę ;-)

tak jakby moje chłopie wiedziało, ze mamusia sie nerwuje to dzis dał czadu i wyruszał sie za wszystkie czasy od samego rana. pocieszył mnie, bo teraz jestem pewna, ze to wszystko juz robi a jedyie w okresachkiedy tego nie robi to nie wiem, moze ma gdzies radoche dać starej matce:tak::-D

Gosiu f- moja Zuzia jakoś ostatnio zapomina o głowie ( swojej) i trochę ją oszczędza, ale było ciężko,siniaki na czole, jakby ode mnie dostała :szok: teraz trzaska we wszystko na około i swoje udka :-D:-D
szerlock- mamusi zawsze chętnie sprawia radość, tęsknie za jego ślicznymi łoćkami, nadal ma takie piękne brązowe orzeszki???

reklama
dzis Wojtus powiedział mama mama i to kilka razy pękam z dumy :):-)
No i jeszcze wydaje wysokie piski a potem sie z tego smieje a jak powtarzam za nim piski to on nastepny pisk wydaje jeszcze głosniejszy;-).

Do góry