reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze super mądre dzieci - chwalimy się osiągnięciami!

oprocz nieustannego usmeichu jest jeszcze jedno wazne osiagniecie Jasia - wzorowe zachowanie jak idzie z wizyta :-) Wie ze musi ze mna isc (fakt -ciagne go zawsze i wszedzie ze soba) i wie ze musi byc grzeczny zeby mama sie za niego nie wstydzila i nie musiala od razu wychodzic :-)
A dzis zawiozlam moja mame na badanie do kliniki kardiologicznej i Jasio w poczekalni wzbudzil zdumienie i zachwyt innych pacjentow - taki byl pogodny i grzeczniutki :-)

reklama
u nas na topie nadal piski, bede musiala chyba zatyczki do uszu sobie zafundowac. Oprocz tego Sönke nauczyl sie przekladac zabawki z jednej reki do drugiej i uderzac nimi swojego brata. Nawet nie wiecie ile ma przy tym radochy:tak::)

u nas na topie nadal piski, bede musiala chyba zatyczki do uszu sobie zafundowac. Oprocz tego Sönke nauczyl sie przekladac zabawki z jednej reki do drugiej i uderzac nimi swojego brata. Nawet nie wiecie ile ma przy tym radochy:tak::)

hihihi przynajmniej ma kogo tłuc. mój wali z uporem maniaka we własną głowę ;-)

tak jakby moje chłopie wiedziało, ze mamusia sie nerwuje to dzis dał czadu i wyruszał sie za wszystkie czasy od samego rana. pocieszył mnie, bo teraz jestem pewna, ze to wszystko juz robi a jedyie w okresachkiedy tego nie robi to nie wiem, moze ma gdzies radoche dać starej matce:tak::-D

Gosiu f- moja Zuzia jakoś ostatnio zapomina o głowie ( swojej) i trochę ją oszczędza, ale było ciężko,siniaki na czole, jakby ode mnie dostała :szok: teraz trzaska we wszystko na około i swoje udka :-D:-D
szerlock- mamusi zawsze chętnie sprawia radość, tęsknie za jego ślicznymi łoćkami, nadal ma takie piękne brązowe orzeszki???

reklama
dzis Wojtus powiedział mama mama i to kilka razy pękam z dumy :):-)
No i jeszcze wydaje wysokie piski a potem sie z tego smieje a jak powtarzam za nim piski to on nastepny pisk wydaje jeszcze głosniejszy;-).

Do góry