reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
No a ja pędzę pochwalić się swoim brzusiem ;D

Oto Nasza Kruszynka schowana jeszcze w mamusi :-* Jest to nasz 35 tc i 5 dzień ;D

355tc6hp.jpg

a tak z przodu... żeby pokazać pępuszek ;) hihihi ;D

355tcc5mb.jpg

Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie mamusie i ich brzusie ;D

Aga, Anusia, Mija , Dodeczka prześliczne macie brzucholki. :laugh: Wszystkim mamusiom ciąża bardzo służy.

Ja też swoją baryłkę zaprezentuję jak tylko mój mąż skończy porządki w naszym komputerze. Ostatnio oglądałam moje stare zdjęcia z dwudziestego któregoś tygodnia. Pomysleć ,że wtedy wydawało mi się że mam sporawy brzuszek , a teraz to jest prawdziwy gigancik. ;D

Kacha nie nie obniżył się, taki cały czas miałam ;D Dzidziuś mi obiecał ;) że do 15 stycznia wytrzyma w brzuszku ;) hihi :) Zresztą ja jakoś czuję na dzień obecny że dopiero w lutym ujrzymy dzidzię na świecie :) No w każdym bądź razie napewno się nie obniżył, bo podejrzewam że jakby tak było to lżej by mi się oddychało chociażby :) Nasze maleństwo już od 7 miesiąca jest ułożone główką w dół i dość nisko, więc może temu takie wrażenie sprawia, no nie wiem ;D

Kasiu dziękuję za komplementy, ja zwykle kochana jesteś :-* Hihihi :) A Ty jak się czujesz ??? Jak maleństwo ??? Bardzo broi ??? ;D

Padiqq dziękuję bardzo Tobie również :) No ja właśnie wczoraj jak wgrałam te nowe fotki to sobie oglądałam i porównywałam ze starymi, i też pamiętam jak mi się wydawało np. w 13 tygodniu jaki ja mam brzuuuuuszek duży :) A teraz... a gdzie tam jeszcze do końca ;)
Dobrze że rośniemy bo dzidziusie się mniej gniotą ;)

Pozdrawiam serdecznie i życze zdróweczka :)

Naprawde wszystkie pieknie wygladacie. :laugh:
Musze przyznac ze wszyscy mi mowia ze mam duzy brzusio a mi i mezowi wcale taki wielki sie nie wydaje,chyba dlatego ze juz sie przyzwyczailismy. ;D

;D Lwica ważne że Ci nie przeszkadza :) A inni niech sobie mówią co chcą :)

Kacha 107 wypaplałaś ;) Brzuszek mi się wczoraj obniżył, dzidzia mi mega naciska na dół brzuszka... rany co to znaczy ??? Ja nie chcę jeszcze rodzić, nasza kruszynka waży ok. 2200 !!! A w nocy dostałam takich mega skurczy że myślałam że oszaleję. Poza tym maleństwo bardzo mało się rusza :( Jak już to się bardzo wypina do przodu wydaje mi się wtedy że mi brzuszek rozerwie... Martwię się troszkę. Mężuś kazał mi leżeć żeby jak najdłużej dzidzia była w brzuszku...

Pozdrawiam bardzo serdecznie :-*

Drogie Stycznióweczki życzę Wam szampańskiej zabawy w dzisiejszą noc oraz aby od jutra w tym nowym 2006 roczku spełniały Wam się marzenia od ręki :) Życzę pogody ducha, zdróweczka, zdróweczka i jeszcze raz zdróweczka i pięknych wspaniałych, zdrowych dzidziusiów i aby każda z nas miała lekki i szybki poród ;D Buziaki :)

reklama
Dodeczka zycze Ci zeby dzidzia wytrzymala.
Ja od paru dni tez sie czuje nie najlepiej zobaczymy co to bedzie mam nadzieje ze jeszcze posiedzi w brzuszku

Do góry