reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Izabelka slicznie wygladasz,u mnie brzunio obnizyl sie na dzien przed wigilia.Co dzwonie do znajomych to zanim cokolwiek powiem to 1 pytanie;urodzilas?A tu jeszcze 3 tygodnie do terminu.Malenstwo niezle sie wierci,czasami to wydaje mi sie ze chce wyjsc,tyle ze nie ta strona.
Buziaczki

reklama
U nas do terminowego porodu prawie 3 tyg ale mam przeczucie że to stanie się dużo wcześniej na razie proszę synka żeby wytrzymał przynajmniej do nniedzieli ;D ;D. Ciekawe czy posłucha mamusi?

Izabelka, ale śliczny brzuszek.
Nasz wiertek też już się domaga wyjścia na zewnątrz. Proszę, go, żeby czekał na tatę, który jest z nami w weekendy. Teraz już chyba ostatni tydzień i od soboty już będziemy razem.
Trzymajcie się dziewczynki.

Ja już zaczynam śnić, że rodzę. Niezła jazda

Hej dziewczynki :)
Sylwia obyś wytrzymała do weekendu :) z mężem zawsze raźniej :)
Co do brzuszka to mi się nie obniżył, i chcę urodzić jak najpóźniej, aby do wakacji zostało po macierzyńskim jak najmniej  ;) i całe szczęście nikt jeszcze nie wydzwania czy to już  ::) ciekawe kiedy zaczną hihi
Dziewczynki wytrwałości!!!
To nasz miesiąc  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Wlasnie wyszli odemnie moi rodzice,moja mama na dzien dobry powiedziala,,ale masz ogromnz brzuch..,, nie widziala mnie 6dni :-[
Podobno bardzo urusl, jak tam wasze?
Nasi mali lokatorzy w ostatnich tygodniach przybieraja najwiecej
Izabelkawytrwalosci? :-[ staram sie jak moge ale codziennnie rano wstaje z nadzieja ze to dzis :),a jak wchodze na nasze forum odrazu szukam czy ktorys malec sie nie,,wyklul,,

reklama
Nasze maleńswto tez się strasznie wierci dzisiaj, ale to tak niemiłosiernie się rozpycha że szkoda gadać ;D a niech się rozpycha ile chce wkońcu już tak nie wiele zostało, więc pewnie troszkę za tym słodkim brojeniem będę tęsknić :)
Ja dziś mam praktycznie cały dzień skurcze, na szczęście nie bardzo silne :) No i też strasznie dużo myślę o porodzie :)

A właśnie nie wiecie jak tam Nausea ??? Pozdrawiam serdecznie :-*

Do góry