reklama
adrenalina
Początkująca w BB
nausea śliczne drzewko no i co jaważniejsze żywe i z pewnością pięknie pachnące
u nas stoi sztuczna ale nie to sie liczy a nastrój jaki panuje w domu i przygotowania do świąt
oby tylko nie były zbyt męczące bo to może sie odbić na naszych maleństwach
pozdrawiam
u nas stoi sztuczna ale nie to sie liczy a nastrój jaki panuje w domu i przygotowania do świąt
oby tylko nie były zbyt męczące bo to może sie odbić na naszych maleństwach
pozdrawiam
L
lwica
Gość
U nas choinka tez sztuczna poniewaz musielismy ja postawic pod oknem,miedzy 2 kaloryferami tak wiec dlugo by nie wytrzymala,ale jak dla mnie tez piekna.Nastroj swiateczny juz jest. :laugh:
Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.
reklama
no to dziewczyny, ja dziś realizuję skierowanie dzo szpit. i mam nadzijeę,że wyjdziemy już we dwójkę.Mam już dość spuchniętych nóg, poza tym sie boję,bo mały tak rzadko sie rusza.Lekarz też mówił, że lepiej będzie jeśli już pójde,może przyspieszą poród....zobaczymy Wcale nie usmiecha mi się leżenie w spit., ale choć Święta spędziłam w dmou.Ide dopiero wieczorem.Pozdrawiam Was i trzymajcie kciuki
aga-świetne zdjęcie
aga-świetne zdjęcie
Podziel się: