reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Rany, zawstydzilam się ::) ale wy jesteście kochane dziewczyny, wielkie dzięki!!! :) :) Wasze brzuszki też są słodkie a śliczne to wszystkie jesteśmy :) :) :)

tutaj też wkleję a co tam:)
pozdrawiam

drzewkobezozdb0fs.jpg

drzewkoubrane4zn.jpg

nasze drzewko:)jak fajnie jest mieć dom,w którym mozna spokojnie ubrac drzewko...ile szczęścia......buziaki dla wszystkich...............

nausea śliczne drzewko no i co jaważniejsze żywe i z pewnością pięknie pachnące :)
u nas stoi sztuczna ale nie to sie liczy a nastrój jaki panuje w domu i przygotowania do świąt
oby tylko nie były zbyt męczące bo to może sie odbić na naszych maleństwach
pozdrawiam :)

U nas choinka tez sztuczna poniewaz musielismy ja postawic pod oknem,miedzy 2 kaloryferami tak wiec dlugo by nie wytrzymala,ale jak dla mnie tez piekna.Nastroj swiateczny juz jest. :laugh:

Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

reklama
no to dziewczyny, ja dziś realizuję skierowanie dzo szpit. i mam nadzijeę,że wyjdziemy już we dwójkę.Mam już dość spuchniętych nóg, poza tym sie boję,bo mały tak rzadko sie rusza.Lekarz też mówił, że lepiej będzie jeśli już pójde,może przyspieszą poród....zobaczymy Wcale nie usmiecha mi się leżenie w spit., ale choć Święta spędziłam w dmou.Ide dopiero wieczorem.Pozdrawiam Was i trzymajcie kciuki

aga-świetne zdjęcie:)

Do góry