reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
pc2400448ci.jpg

Prezent od tatusia dla Dzidzi, w brzuszku prezent dla tatusia. Za 2 tyg termin!!!
pc2400409hu.jpg

dzieki za komplementy! minelo zaledwie kilka dni od zdjecia, a brzuszek jeszcze nizej.

anusiakanusia, wygladasz rewelacyjnie. dzielna z ciebie mamuska i wszystko bedzie super. a tatus po wojsku bedzie mial na pewno jeszcze seksowniejsze bicepsy ;)

ja juz prawde mowiac robie sie z dnia na dzien coraz bardziej niecierpliwa. podobno to normalne. co opinia to nowa teoria;)

Witam po świętach :-*
Ojej przepraszam że nie złożyłam Wam życzonek świątecznych ale nie dałam rady wybaczcie, ale na Nowy Roczek napewno mi się uda ;D

Oj my po świętach objedzeni niesamowicie :) Wkońcu byliśmy na dwóch wigiliach więc nie ma się co dziwić :)

Dziewczyny przepiękne brzuszki macie ;D Nooo gratulacje ;D Oj do przybycia naszych maleństw już tak nie wiele :) Jak patrzę na suwaczek Nausey to aż mi się tak miło na serduszku robi :) Kochana trzymam za Ciebie strasznie mocno kciuki :-* Wszystko napewno będzie super ! Wracaj zdrowa z maleństwem do nas niebawem :) Czekamy...

Ja Wam się jutro na 100% pochwalę m1 maleństwa :)
Przesyłam buziaczki i jeszcze raz gratuluję prześlicznych brzuszków ;D

reklama
Do góry