reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Ojej ja znów mam zaległości, ale ostatnio to praktycznie na nic nie mam ochoty tzn. jak wracam z zajęć to padam jak mucha, jej gdzie tam do końca a mnie już sił czasem brakuje... no i jeszcze te myśli "jak to będzie", "czy dam sobie radę", "czy starczy mi sił", "jak wytrzymać ból" itd... itp... Uffff... ale ja nie narzekam i nie stękam tylko chyba się coraz bardziej stresuję psychicznie :) Oczywiście z umiarem żeby dzidziusiowi nie zaszkodzić ;D

Kasiu, anusiakanusia piękne z was mamusie :) Oj może i mi się uda jutro jakąś fotkę wkleić ??? ;D Zobaczymy :)

Nausea ja oczywiście ściskam piąstki straaasznie mocno ;D Jeju czyżbym miała jako jedna z wielu zostać ciocią Twojego maleństwa już niedługo ??? Kochana życzę Ci aby się stało tak jak planujesz i aby wszysto było cacy (a napewno tak będzie ;D ) Buziaki i czekam na newsy :) Pozdrów maluszka ;D

Pozdrawiam serdecznie :) Buziaczki :-*

reklama
Kasiula ideał!!!

Ja dziewczynki idę do szpitala z podejrzeniem zatrucia ciążowego:u mnie nie może byc łatwo:)
ciśnienie wysokie 150:(
obrzęki
stawianie sie brzucha

szyjka jest na razie ok...czyli jeszcze się pomęcze z brzucham czas jakiś:(
jeśli macie takie objawy, marsz do lek.
Byłam dziś odwiedzić koleżankę, z która leżałam ostatnio-bidula jeszcze tam jest a ja byłam w październiku. Urodziła trojaczki....przy okazji looknęłam na sale...hm wygląda na to,że znów wyląduję na korytarzu...ale co tam...wolę,żeby odstawiali fenoterol i obserwowali mnie non stop...wsumie cieszę się z tego sanatorumi;)

Nie wiem czy wyjdę sama czy z małym.Trzymajcie kciuki i na razie będę bez netu i bez kogoś kto przyniósłby wieści od Was.Jak coś zostawiam komórkę na smsy z gg:)
501677116
buziale

nausea Słonko bedzie dobrze :-) ja mialam podobne ale nie mam bialka w moczu na szczescie wyniki bardzo dobre....a opuchlizna schodzi a jak sie nachodze wraca...
w szpitalu zawsze bezpieczniej bedzie dobrze buziaczki dla Was

Nausea kochana trzymam kciuki i wierzę że wszystko będzie dobrze !!! Z jednej strony dobrze że Cię biorą do szpitala bo przynajmniej to zawsze bezpieczniej :) i pod stałą kontrolą . My czekamy tu na Ciebie i na newsy z niecierpliwością a póki co... wypoczywaj :)

zblizaja sie swieta...
zbliza sie karnawal... ;D
pc14011417pj.jpg
pc14012414ul.jpg

Magiallena super malowidla ,ogladalismy razem z Oskarem bardzo mu sie spodobaly ,az postanowil "zaszyc" sie w swoim pokoju dorwal dlugopis i i pomalowal sobie brzusio ,a najgorsze jest to ze dlugopis mial wylaczony i teraz ma caly brzuszek porysowany ale w czwerwone kreski posmarowal mu oliwka zeby nie szczypalo niewiem czym jeszcze moge mu to zlagodzic ,naprawde dostane niedlugo poplatania z pomieszaniem i wyladuje w wariatkowie :)
pozdrawiam wszystkie brzxusie i icvh wlascicielki :)

reklama
mam nadzieje, ze nie jestem jedyna z takim walkiem na plecach...hihihihi
moj obwod brzuszka powiekszyl sie tylko o 1 cm. mam 118 cm!
no i jak widac brzuszek sie obniza. :)
index.php

Do góry