Vitall - Doda
Fanka BB :)
Ojej ja znów mam zaległości, ale ostatnio to praktycznie na nic nie mam ochoty tzn. jak wracam z zajęć to padam jak mucha, jej gdzie tam do końca a mnie już sił czasem brakuje... no i jeszcze te myśli "jak to będzie", "czy dam sobie radę", "czy starczy mi sił", "jak wytrzymać ból" itd... itp... Uffff... ale ja nie narzekam i nie stękam tylko chyba się coraz bardziej stresuję psychicznie Oczywiście z umiarem żeby dzidziusiowi nie zaszkodzić ;D
Kasiu, anusiakanusia piękne z was mamusie Oj może i mi się uda jutro jakąś fotkę wkleić ??? ;D Zobaczymy
Nausea ja oczywiście ściskam piąstki straaasznie mocno ;D Jeju czyżbym miała jako jedna z wielu zostać ciocią Twojego maleństwa już niedługo ??? Kochana życzę Ci aby się stało tak jak planujesz i aby wszysto było cacy (a napewno tak będzie ;D ) Buziaki i czekam na newsy Pozdrów maluszka ;D
Pozdrawiam serdecznie Buziaczki :-*
Kasiu, anusiakanusia piękne z was mamusie Oj może i mi się uda jutro jakąś fotkę wkleić ??? ;D Zobaczymy
Nausea ja oczywiście ściskam piąstki straaasznie mocno ;D Jeju czyżbym miała jako jedna z wielu zostać ciocią Twojego maleństwa już niedługo ??? Kochana życzę Ci aby się stało tak jak planujesz i aby wszysto było cacy (a napewno tak będzie ;D ) Buziaki i czekam na newsy Pozdrów maluszka ;D
Pozdrawiam serdecznie Buziaczki :-*