reklama
jezeli tak czujesz to moze masz racje. mnie sie wydaje, ze ta matczyna intuicja i wyczulone uszy na wszelkie organy sa aktualnie bardzo niezawodne. sadze, ze moj zacznie szalec krotko przed sylwkiem. choc to bardzo zalezy od mojego zachowania. jak nic nie bede robila (a ja tak raczej nie potrafie) to i go moze jakims cudem do terminu donosze. wlasciwie to coraz czesciej mam juz dosc, bo powoli robie sie okropnie niezdarna i nieruchliwa. taki slon co sie musi rozbujac zanim wtanie z sofy przed telewizorem....
ja zapomniałam Wam dodać,że ostatnie 2 noce w szpit. miałam bóle takie jaj przy miesiączce.To były bóle porodowe...ale to jeszcze pikuś, nie wiedziałam jak sie ułozyć.No to juz sie zaczyna.Taki ból nie jest duży tylko upierdliwy...no i zbliza mnie do rozwiązania...fajnie nigdy sie tak z bólu nie cieszyłam.
Izabelka
Oski i Wercia
Wow Nausea sporawy Twój brzusio, mój to maleństwo ale śliczny jest już tak mało zostało
No a ja jestem następna w kolejce koleżanka dzisiaj urodziła synka 4,5 kg liczyłam do jej porodu, bo wiedziałam, że potem ja ;D no i się doczekałam : o rany już się boję...
No a ja jestem następna w kolejce koleżanka dzisiaj urodziła synka 4,5 kg liczyłam do jej porodu, bo wiedziałam, że potem ja ;D no i się doczekałam : o rany już się boję...
L
lwica
Gość
Nusea duzy,nieduzy wazne ze lokator zdrowy.
Izabelka trzeba przyznac ze Twoja kolezanka duza dzidzie urodzila.Wiesz ja narazie jakos sie nie boje moze dlatego ze jeszcze ponad 5 tygodni do terminu.
Izabelka trzeba przyznac ze Twoja kolezanka duza dzidzie urodzila.Wiesz ja narazie jakos sie nie boje moze dlatego ze jeszcze ponad 5 tygodni do terminu.
reklama
Podziel się: