reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Dziękuję bardzo :-*

Izabelko masz śliczny brzuszek i wcale nie taki duży :) A ja myślę że nie ważne jaki brzuszek ważne żeby dzidzi było wygodnie :-*

Pozdrawiam serdecznie :-*

reklama
a to ja 34 tydzień i 1 dzień:)

34tygodniei1dzie22ni.jpg

34tygodzniei1dzie1zj.jpg

Nauseo!
Ładniutki brzunio.

Przyjmnie popatrzeć na te nasze okrąglutkie mieszkanka i aż żal ,że już niedługo trzeba będzie eksmitować tych naszych małych lokatorów. ;D Z drugiej strony nie mogę się doczekać kiedy wezmę swoje maleństwo w ramiona.

""Przyjmnie popatrzeć na te nasze okrąglutkie mieszkanka i aż żal ,że już niedługo trzeba będzie eksmitować tych naszych małych lokatorów""to powiedziała padiqq

padiqq porównanie jest zabójcze!!Super to określiłaś.To jeden z lepszych textów na BB:)

dzięki dziewczyny

Izabelka

Ja już tęsknie za tym jak się środkubrzuszku rusza, tak fajnie zmieniając kształt brzucha. To jest najlepsze do tej pory ze wszystkich odczuć. Ta już prawie jest z nami, tak już mozna Go prawie dotknąć:)

reklama
Dodeczka,nusea wygladacie super.
Izabelka u mnie brzucho tez duzy,czesto pytaja ile zostalo do konca a jak odpowiadam to sie dziwia ze az tyle,ale ja czuje sie z nim dobrze.
U mnie ze spaniem tez problemy i to nie z powodu wielkosci brzusia tylko bolu w kolanie, robie gorace oklady,czasami pomaga,ostatnio cala noc sluchalam radia bo po prostu nie chcialo mi sie spac,ale dzisiejsza noc przespana jak super.

Pozdrawiam i ide zobaczyc jak mezusiowi idzie kladzenie plytek.Pa

Do góry