reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
reklama
Aniołku!

Świetna sesja fotograficzna. Ślicznie się prezentujesz ze swoim małym lokatorem. :laugh:

Pozdrowienia dla wszystkich mamuś i ich brzusiów.

Mój mąż już sobie wyjechał i jest mi smutno. Buuuuu :(

PAdiqq, masz przecież maleństwo w brzuszku. Nie martw się, zobaczysz, że wróci szybciutko.
Mój mąż też ciagle pzyjeżdza i wyjeżdza, ale teraz mi łatwiej, kiedy moje dzieciątko jest ciągle ze mną. Pozdrowienia

Aniołku super sesja.Gdyby mój mąż choć trochę lubił robić zdjęcia.Bo pomysły to ja chyba mam, ale ktoś musi pstrykać, a On jest zawsze blisko,tylko nie bardzo chce:(.ZazrdoszęCi:)

Już jestem po usg.Dostałąm 4 zdjęcia, może uda Wam się je zinterpretować.Ja jestem pewna tylko główki.Tak byłam podekscytowana całym zajściem, że nie spytałam co jest co:(

Dziecko jest już GŁÓWKĄ W DÓŁ (mam nadzieję, że to się nie zmieni)
Waży 1880
jestem w 30stym tyg i 5 dni, a włg usg w 32,5:)
dzidzia jest duża i zdrowa.Wszystkie organy ok no i potwierdzałąm płec tym razem widziałąm jajeczka:)
Jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam

usg15je.jpg

usg21hm.jpg

usg31pq.jpg

usg45js.jpg

reklama
Nausea ja ci chyba nie pomogę. Nawet główki nie bardzo moge się domyslić. Chyba specem od USG nie zostanę.
A jasiek duuuży chlopak już - super

Do góry