reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Anusiakanusia, ja co prawda nie z wawy, ale z okolic. Słyszałam dobre opinie o Inflanckiej, Karowej i Żelaznej, a Ty gdzie planujesz?

reklama
Ja mieszkam w Rembertowie to po poludniowopraskiej stronie wiec chyba ze wzgledu na odleglosc zdecyduje sie na Miedzylesie szpital przy Centrum Zdrowia Dziecka, wlasnie szukam inf na temat tego szpitala. Moja siostra rodzila w MSWiA na Woloskiej i tez byla bardzo zadowolona, ale dla mnie to ciut daleko. Mysle, ze odleglosc ma znaczenie. A jak Wy uwazacie?

anusiakanusia mysle ze odleglosc ma i to wielkie znaczenie ja umieralam ze strachu jak wiezli mnie do Krakowa od nas karetka zeby sie cos nie zaczelo dziac i w myslach powtarzalam skarbie zaczekaj jescze nie rob mi tego i coagle plakalam co peweni przyspieszylo jeszcze skurcze i wogole ale najwazniejsze ze wszystko sie udalo chociaz po dzisiejszych wiadomosciach ze zmarl jeden z wczesniakow ,ktory mogl byc "potencjalna zabawka"@#$%^& pan poloznych z GCZMiD w Katowicach to az mnie ciarki przeszly ś.p.Mateuszek urodzony byl w 26 tc jak aleks ,ja tylko dziekuje bogu ze jednak maly lezy w Krakowie gdyby lezal w Ktowicach chyba zabralabym go na wlasne zadanie do innego szpitala choc wiem ze tych #@#$%^$ pigul juz tam nie ma .
ale sie rozpisalam pozdrawiam

To prawda, ja akurat wracalam z Turcji i w samolocie zaraz na powitanie w kraju przeczytalam w gazecie te straszna historie!!! Normalnie w glowie sie to nie miesci... A teraz jeszcze prawdopodobnie ten maluszek zmarl,,,,,,, jejku. Jak ktos moze byc tak glupi???? No to ja zdecyduje sie chyba na Miedzylesie bo to blisko, 15 minut samochodem, a do innych szpitali jakby wypadlo w godzinach szczytu to moge jechac i z 2h. A poza tym slyszalam same dobre opinie o tym szpitalu jak dotad. Jeszcze sama sie przejade zobaczyc (ach dzis mi sie snilo, ze bylam juz na porodowce... :D).

Dzieki DziOObek!!! Na pewno przekaze, on bardzo dobrze zna wasza historie, bardzo to tez przezywal, pokazywalam mu zdjecia Aleksa... I ja pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoich chlopcow....

Witam. Zaglądnęłam z lutówek w poszukiwaniu Anusi. Odpisałam na Ci na wątku o szpitalach. Napisz co Ty słyszałaś o Międzylesiu. Ja jestem właśnie z Międzylesia, jak na razie nie byłam jeszcze w kolejowym pooglądać, ale mam baardzo bliziutko, więc jak na razie myślę głównie o tym szpitalu. No i napisz gdzie ten szpital w Aninie.

reklama
Do góry