reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze styczniowe brzusie

Juhuuuuu! spadający bombel na choryzoncie

• Wszystkich głosujących
    6
Puma fajny brzusio i mysle ze malenstwo ma gdzie buszowac. :laugh:
Chyba musimy wziac przyklad z Aniolka i podstepem naszych panow.

Ja wieczorami tez lubie podjadac ale najczesciej biore owoce do lozka i wcinam,oczywiscie nie sama maz dzielnie dotrzymuje mi kroku.

reklama
lwica pisze:
Puma fajny brzusio i mysle ze malenstwo ma gdzie buszowac. :laugh:
Chyba musimy wziac przyklad z Aniolka i podstepem naszych panow.

Ja wieczorami tez lubie podjadac ale najczesciej biore owoce do lozka i wcinam,oczywiscie nie sama maz dzielnie dotrzymuje mi kroku.

NAJWIEKSZY PRZYACIEL KOBIETY W CIAZY SA
CHRUPKI

TAK POWIEDZIAL TATO:) ALE TYLKO JEDNEJ FIRMY Z BIEDRONKI :)

Hej Dziewczyny :-*

Rany ale się za Wami stęskniłam :( Nasz komputerek jakiś czas nie działał i stąd moja tęsknota jest zwielokrotniona... ale obiecuję że jutro postaram się nadrobić zaległości i "wbić" się w wątek :)
Tymczasem życzę duuuużo zdróweczka i przesyłam stado buziaków :D

PS. Aniołekk.. świetnie powiedziane :) mało nie pękłam ze śmiechu :)
"NAJWIEKSZY PRZYACIEL KOBIETY W CIAZY SA
CHRUPKI

TAK POWIEDZIAL TATO:) ALE TYLKO JEDNEJ FIRMY Z BIEDRONKI :)
"

Bunia cieszę się że twoje maleństwo tak szaleje, ja jestem troszkę chora i mam nadzieję że to nie zaszkodzi maluszkowi :-[. Jak mi się nie poprawi to będę musiała odwiedzić doktora a jeszcze nigdy nie byłam u lekarza z przeziębieniem...

reklama
Czesc dziewczyny!!!!!!Ja jestem dzis dokladnie w 23 tygodniu i mam naprawde duuze mieszkanko dla dzidzi!!!Troszke zazdroszcze mamusia co wogole nie tyja lub minimalnie bo ja to az nadto!!Wlasciwie to nie jem duzo przynajmniej sie staram jak jestem glodna to nadrabiam owocami i warzywami ale poniewaz jestem na zwolnieniu lekarskim i siedze w domu wiec mam malo ruchu i podejrzewam ze to od tego ale ...co tam najwazniejsze zeby maluszkowi bylo wygodnie a potem bede sie martwic !!postaram sie przeslac wam mojego brzusia zreszta na90%kubusia

Do góry